Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacian Ciolos: Ministerul Sanatatii va declansa o ancheta administrativa. Vor fi testati toti dezinfectantii din toate spitalele la doua niveluri, concentratie si eficacitate

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Ministerul Sanatatii va declansa o ancheta administrativa. Vor fi testati toti dezinfectantii din toate spitalele la doua niveluri, concentratie si eficacitate

Premierul Dacian Ciolos a anuntat sambata, dupa intalnirea desfasurata la Palatul Victoria privind situatia din sistemul sanitar, ca a solicitat Ministerului Sanatatii sa declanseze incepand de astazi o ancheta administrativa ce presupune testarea tuturor substantelor dezifectante folosite in toate spitalele din tara. Urmeaza sa fie testate atat concentratia biocidelor, cat si eficienta lor. Ministerul urmeaza sa preleve din spitale probe din biocidele folosite in prezent, indiferent de firma de unde provin acestea. Totodata, vor fi testate amanuntit noi probe din cele 50 de spitale unde s-au inregistrat probe neconforme la testele recent, a precizat Ciolos. Primele rezultate sunt asteptate la sfarsitul zilei de miercuri. continuă pe Hotnews

Premierul Dacian Ciolos evalueaza activitatea ministrilor sai. Cand vor fi prezentate concluziile

Guvernul va prezenta, vineri, detalii despre evaluarea activitatii ministrilor, a anuntat, vineri, purtatorul de cuvant al institutiei, Dan Suciu.

Ce masuri ia premierul Dacian Ciolos in plina criza a dezinfectantilor

Premierul Dacian Ciolos face declaratii, sambata, dupa intalnirea pe care a avut-o cu sefii din Ministerul Sanatatii in contextul scandalului dezinfectantilor diluati. Dacian Ciolos a declarat.

Scandalul dezinfectantilor. Dacian Ciolos trimite controale in toate spitalele din tara

Premierul Dacian Ciolos a declarat, sambata, ca a cerut Ministerului Sanatatii sa fie facute prelevari de probe de dezinfectanti din toate spitalele si pe toate produsele, indiferent de provenienta.

Dacian Ciolos anunta inceperea privatizarii spitalelor!

De astazi functia de ministru al sanatatii este asumata de catre premierul Dacian Ciolos, inedit fiind ca nu l-a demis pe domnul Achimas ci l-a trecut neoficial pe post de prim secretar de stat! La Cluj, vicepremierul Dangu a lamurit lucrurile, Achimas este inamovibil deoarece Lucreaza foarte bine cu domia sa! Cu acelasi prilej, sanatatea este declarata, pentru prima oara, prioritatea numarul 1 a Guvernului!.

Premierul Dacian Ciolos ia cina cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Ce vor discuta cei doi

Premierul Dacian Ciolos se va intalni,sambata seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken. Cei doi vor avea discutii despre viitorul Summit NATO, cooperare bilaterala in domeniul securitatii, parteneriatului economic bilateral, statului de drept si procesului de reforma.

Continua curatenia la Guvern. Ce anunt va face vineri Dacian Ciolos

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, a anuntat ca vineri vor fi facute publice detalii despre discutiile pe care premierul Dacian Ciolos le are cu ministrii Cabinetului pe tema activitatii.

Dacian Ciolos discuta astazi cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken

Premierul Dacian Ciolos va discuta in aceasta seara, la o cina care are loc de la ora 19,30, cu adjunctul secretarului de stat al SUA, Antony Blinken, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat american, citat de Agerpres.

Consilierul pentru infrastructura al lui Dacian Ciolos, in atentia DNA pentru ca ar fi difuzat informatii confidentiale

Consilierul pe probleme de infrastructura al premierului Dacian Ciolos, Catalin Drula, a postat pe Facebook ca fost denuntat la DNA, la primul ministru si la Presedintie pentru ca ar fi facut publice informatii confidentiale legate de licitatia pentru proiectarea si executia pasajului de la Domnesti, de pe Centura Bucurestiului.

Premierul Dacian Ciolos: Merge tot Guvernul la votul pe legile achizitiilor. Ne vom asuma o decizie daca nu e cvorum

Dacian Ciolos a declarat ca membrii Guvernului voiau sa participe in aceasta saptamana la votul pe care Parlamentul trebuia sa-l dea pentru legile achizitiilor publice, votul amanandu-se.

Dacian Ciolos, dupa controalele din sistemul sanitar: Nu exclud nicio masura

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca saptamana viitoare isi va forma un grup de oameni care cunosc bine sistemul de sanatate, pentru a avea o intelegere cat mai precisa a ceea ce se.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )