Libnet.ro
UNICEF

16:01

Dacian Ciolos il va revoca din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos il va revoca din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social

Prim-ministrul Dacian Ciolos il va revoca, marti, din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a sefului Guvernului. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos il va revoca din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise de Vlad Alexandrescu catre GDS

Prim-ministrul Dacian Ciolos il va revoca, marti, din functie pe ministrul Culturii, ca urmare a scrisorii trimise sambata de Vlad Alexandrescu Grupului pentru Dialog Social, potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a sefului Guvernului.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia Ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

A treia plecare din Guvernul tehnocrat. Premierul Dacian Ciolos ii cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu (VIDEO)

O noua demisie din Guvernul Ciolos. Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, ar putea demisiona dupa scandalul de la Opera Nationala. Se pare ca aceasta decizie ar veni la cererea premierului Dacian.

Ciolos il revoca pe ministrul Culturii: E pacat ca domnul Alexandrescu a ales sa termine in acest fel. Reactia lui Alexandrescu

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, pe contul sau de Facebook, ca este pacat ca Vlad Alexandrescu a ales sa-si incheie mandatul la Ministerul Culturii in acest fel, facand referire la scrisoarea catre Grupul pentru Dialog Social. Sambata dimineata, ministrul a trimis GDS o scrisoare in care a reclamat presiuni din partea altor ministri pentru a lua anumite decizii.

Tudor Chirila: imi pare rau ca ministrul Vlad Alexandrescu a cedat presiunilor. Mai corect formulat ar fi sa spun ca imi pare rau ca premierul Dacian Ciolos i-a cerut demisia

Artistul Tudor Chirila a publicat un mesaj pe Facebook prin care il critica pe Dacian Ciolos ca urmare a demisiei ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu. De asemenea, Chirila a mai adaugat ca.

Marti voi trimite presedintelui revocarea din functie a lui Vlad Alexandrescu

Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca marti va trimite presedintelui Iohannis revocarea lui Vlad Alexandrescu si o noua propunere pentru Ministerul Culturii, precizand, referitor la acuzatiile lui Alexandrescu, ca nu intelege de ce nu i-a comunicat situatiile pe care le invoca. Legat de ultimele discutii in jurul demisiei ministrului Culturii: e pacat ca domnul Alexandrescu a ales sa termine in acest fel. E alegerea dumnealui. Iar daca domnul Alexandrescu are ceva de spus, sa o faca. Ma intreb de ce nu a facut-o pana acum si de ce nu mi-a comunicat mie sau in guvern situatiile cu care sustine ca s-a confruntat. Viata merge inainte. Reformele vor continua si in cultura si in alte domenii. Doresc tuturor sa gaseasca intelepciunea de a respecta Sarbatorile de Pasti, a scris premierul, sambata seara, pe pagina sa de Facebook.

Ce ii reproseaza Dacian Ciolos ministrului demisionar al Culturii. Declaratii pe Facebook si din mijlocul protestatarilor din Capitala

Premierul Dacian Ciolos, aflat miercuri seara in mijlocul protestatarilor care il sustin pe ministrul demisionar al Culturii Vlad Alexandrescu, a declarat ca modul in care au fost conduse.

Ce ii reproseaza ministrul demisionar de la Cultura premierului Dacian Ciolos

Vlad Alexandrescu a facut noi precizari privind demisia sa din postul de ministru al Culturii, intr-un interviu pentru RFI. Vlad Alexandrescu i-a reprosat premierului Dacian Ciolos ca ar fi putut sa-l.

Scandalul de la Opera l-a costat capul pe ministrul Culturii

Miercuri, 27 aprilie, dupa-amiaza, ministrul Vlad Alexandrescu si-a anuntat plecarea din Guvern pe Facebook, spunand ca reforma pe care-a incercat-o in sectorul cultural este periclitata de forte retrograde. Seara, presedintele Iohannis l-a criticat pentru balbele in ce priveste Opera Nationala. Premierul Dacian Ciolos s-a prezentat in fata celor doua sute de sustinatori ai ministrului demisionar, stransi in fata Palatului Victoria.

Numele viitorului ministru al Culturii va fi anuntat marti, arata premierul Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos lasa sa se inteleaga ca are deja un nume al viitorului ministru al Culturii, dupa ce actualul detinator al acestui portofoliu a demisionat, consemneaza Mediafax. Anuntul oficial va fi facut insa marti.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2941 seconds )