Libnet.ro
UNICEF

10:15

Daily Income: Mircea Geoana, masuri pentru sanatatea economiei

Antena3 Antena3,
Daily Income: Mircea Geoana, masuri pentru sanatatea economiei

Mircea Geoana a vorbit, joi, la Daily Income cu Adrian Maniutiu despre masurile care trebuie luate pentru a redresa economia Romaniei. Nu trebuie sa permitem un anumit tip de contaminare a crizei din. continuă pe Antena3

Dragos Frumosu, la Daily Income: Nu poti face afaceri cu carne alterata, fara sa ai o acoperire de la institutiile care fac control, sau din parte politica

Presedintele Federatiei Nationale a Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu, a declarat, in editia de miercuri a emisiunii Daily Income, ca nu se poate face o afacere cu carne alterata si.

Mircea Geoana: Romania trebuie sa fie o Punte intre Est si Vest, dupa exemplul Poloniei.

Mircea Geoana a declarat ca evenimentele recente din Ucraina au evidentiat necesitatea unei Europe puternice, inclusiv militar, cu o politica externa consolidata si o relatie transatlantica ferma. In actualul context geopolitic, se simte nevoia stringenta ca Europa, Canada si SUA sa devina un bloc omogen. In ultimii ani a aparut o desincronizare intre America si Europa, iar in clipa in care, la Summit-ul NATO de la Bucuresti, tari europene au spus nu Americii, s-a produs pentru prima .

Daily Income. Unde se duc banii de investitii anul acesta. Mircea Cosea: Va fi o drama si trebuie sa o preintampinam

Profesorul de economie Mircea Cosea este de parere ca ar trebui facuta o reprioritizare a investitiilor publice. Potrivit acestuia, o suma importanta de bani ar trebui data pentru consolidarea.

Daily Income: ANAF- Datorii sterse, colectari putine

Pentru a putea finanta planul de investitii publice e nevoie, evident, de bani. Aici intervine ANAF-ul, care trebuie sa stranga banii la buget. Doar ca atunci cand avem o evaziune considerabila si un grad de.

Daily Income: ANAF - Datorii sterse, colectari putine

Pentru a putea finanta planul de investitii publice e nevoie, evident, de bani. Aici intervine ANAF-ul, care trebuie sa stranga banii la buget. Doar ca atunci cand avem o evaziune considerabila si un grad de.

Daily Income: Batalia pentru banii publici. Statul pune la bataie miliarde de euro pentru investitii publice

NU stam foarte bine la capitolul investitiilor straine, iar statul vrea sa mai compenseze si pune la bataie 3 miliarde de euro pentru investitii publice, cu 12% mai mult decat in 2013. Din aceasta suma, pentru.

Mircea Diaconu, achitat pentru conflict de interese.

Fostul ministru al Culturii Mircea Diaconu a fost achitat, joi, de Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese, instanta dispunand ca acesta sa plateasca o amenda administrativa de 1. 000 de lei, relateaza Mediafax. Decizia de astazi nu este definitiva. Citeste si: VIDEO. ANI: Mircea Diaconu NU POATE candida pentru Parlamentul European In calitate de director al Teatrului Nottara, acesta i-ar fi acordat sotiei sale mai multe contracte privind organizarea .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )