Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Adevărul Adevărul,
Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna. continuă pe Adevărul

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

Dan Barna: ii voi cere premierului desemnat o lista a Cabinetului la care s-a gandit

Uniunea Salvati Romania ar putea sustine Guvernul PNL, daca Ludovic Orban isi va asuma raspunderea in Parlament pe anumite proiecte de lege, a declarat la RFI liderul USR, Dan Barna, care considera ca este unul din scenariile foarte posibile.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate fuinctionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

DAN BARNA: Ne indoim ca exista o majoritate functionala in Parlament

Presedintele Uniunii Salvati RomaniaUSR), Dan Barna, nu crede ca exista o majoritate functionala in Parlament asa cum considera presedintele Klaus Iohannis si premierul desemnat Ludovic Orban, dar daca aceasta exista atunci seful USR considera ca nu este nicio problema ca initiativa Fara penali sa devina lege.

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce acesta din urma a spus ca USR va sustine Guvernul Orban daca se contureaza o majoritate care sa adopte masurile cerute la negocieri. El a mentionat.

Kelemen Hunor: Sunt sanse bune ca UDMR sa voteze Guvernul Orban, dar vom lua decizia finala abia dupa ce vom vedea ministrii si programul de guvernare

Kelemen Hunor a precizat ca sunt sanse bune ca UDMR sa voteze pentru investitura Guvernului Orban, dar ca o decizie finala in acest sens va fi luata abia dupa ce vor fi prezentati ministrii viitorului cabinet.

Dan Barna ii cere lui Orban o lista cu numele viitorilor ministri: Sprijinul USR depinde de raspunsul premierului desemnat

Dan Barna a anuntat ca ii va cere premierului desemnat Ludovic Orban o lista cu echipa guvernamentala a noului Cabinet, intr-un interviu acordat RFI. Barna a ai spus ca sprijinul USR pentru investirea.

Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, dupa intrevederea cu premierul desemnat Ludovic Orban ca a cerut punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a.

DAN BARNA: Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat ca, in opinia sa, guvernarea Orban va fi una slaba, pentru ca majoritatea parlamentara nu poate sa-l ajute. Noi nu vrem sa intram la guvernare doar pentru a fi prezenti. Actuala majoritate nu are nicio premisa sa poata sa faca reforma de care are Romania nevoie, e o realitate foarte clara, a spus Barna.

DAN BARNA: Proiectele cerute de USR nu au fost introduse pe ordinea de zi a Camerei

Proiectele referitoare la initiativa Fara penali, alegerea primarilor in doua tururi si aborgarea recursului conpensatoriu - solicitate de USR in schimbul sustinerii Guvernului Orban - nu au obtinut luni sustinere in Biroul Permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a plenului, Liderul USR Dan Barna acuza un boicot PSD, UDMR si Pro Romania, in timp ce liderul Pro Romania Victor Ponta ii transmite ca a fost o mica lectie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )