Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Barna solicita Parlamentului sa ia masuri dupa tragedia de la Caracal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Barna solicita Parlamentului sa ia masuri dupa tragedia de la Caracal

Presedintele USR, Dan Barna, vrea convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru ca evenimentul de la Caracal sa nu se mai repete. El sustine ca o tragedie ca aceea de la Caracal trebuia sa duca la demisia Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

MAI, primele masuri dupa tragedia din Caracal. Cinci ofiteri si trei agenti, cercetati pentru modul in care s-a desfasurat interventia

Ministrul de Interne dispune primele masuri in ancheta de dupa tragedia din Caracal. A dispus cercetarea prealabila fata de cinci ofiteri si trei agenti in legatura cu modul in care au functionat lucrurile.

Dan Barna, liderul USR: Crima de la Caracal arata ca nu s-a schimbat nimic dupa Colectiv. Nu sunt suficiente simplele demiteri

Dan Barna, presedintele USR, face declaratii legate de masurile propuse dupa tragedia de la Caracal. Nimic nu va putea sa aduca aceasta viata inapoi, dar aceasta tragedie arata ca asa nu mai.

Viorica Dancila, prima reactie dupa tragedia de la Caracal: Este un apel ferm catre toate institutiile

Premierul Romaniei Viorica Dancila a avut prima reactie in urma tragediei de la Caracal. Aceasta a cerut sa fie demarata o ancheta completa si solicita ajutorul Presedintelui Romaniei pentru o analiza riguroasa. Viorica Dancila, despre crima din Caracal: O drama cumplita, o tragedie care ne-a inghetat inimile Cazul de la Caracal, care a ingrozit .

Reactia lui Klaus Iohannis dupa tragedia de la Caracal. Primele declaratii ale presedintelui

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a anuntat ca va cere o ancheta, in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in cazul tragediei de la Caracal. Prin intermediul unui comunicat, aceasta a mai spus ca cei gasiti vinovati vor fi aspru sanctionati. Klaus Iohannis cere ancheta in cazul de la Caracal Cazul de la Caracal va .

Ce propun politicienii dupa tragedia de la Caracal

Referendumul anuntat de premierul Viorica Dancila, dupa tragedia de la Caracal, poate fi convocat do.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Dan Barna: Ceea ce s-a intamplat este dovada falimentului unui sistem politic care a facut posibila pierderea unei vieti in mod absurd

Liderul USR, Dan Barna, intervine in cazul crimelor de la Caracal si vorbeste despre incapacitatea unui intreg sistem de a asigura cel mai banal si mai necesar serviciu intr-o societate minim functionala:.

Discoteca Teodorovici, lipsit de orice bun simt dupa tragedia de la Caracal: Este o chestiune care se intampla in special din cauza protestatarilor care tipa si se impotrivesc schimbarilor in sistem (VIDEO)

Tragedia din Caracal nu ii provoaca nicio emotie ministrului de Finante, Eugen Teodorovici! Lipsit de orice urma de decenta, numarul 2 din PSD a ales sa se razboiasca cu protestatarii care au venit sa isi.

Revolta dupa tragedia de la Caracal. Medic: Daca, copiii vostri s-ar fi aflat in situatia Alexandrei, tot asa ati fi procedat?

Tragedia de la Caracal, cand autoritatile au asteptat 19 ore ca sa intervina, au starnit controverse in randul romanilor. Bogdan Ionescu, medic neurochirurg la Spitalul Judetean de Urgenta din Slobo.

Alexandru Cumpanasu, plangere penala la Parchet dupa tragedia de la Caracal: Orice disparitie a persoanelor din ultimii 20 de ani va fi investigata

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisade criminalul Gheorghe Dincadin Caracal a venit la Parchetul General ca sa depuna plangere. Alexandru Cumpanasu este revoltat de modul.

DAN BARNA: Un referendum pentru marirea pedepselor este jignitor pentru cetateni

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat luni ca propunerea premierului Viorica Dancila privind organizarea unui referendum pentru inasprirea pedepselor este and jignitoare pentru cetateni and .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )