Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu avea un telefon special pentru santaj si mita

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu avea un telefon special pentru santaj si mita

Dan Diaconescu folosea un limbaj codificat cand santaja diverse persoane si avea un telefon special dedicat acestui tip de discutii, spun judecatorii in motivarea sentintei de condamnare a fostului patron al. continuă pe Antena3

Motivarea deciziei de condamnare in cazul lui Dan Diaconescu: Avea un telefon special pentru santaj si mita. Banii din mita, denumiti plasme

Curtea de Apel a publicat motivarea condamnarii in cazul lui Dan Diaconescu. Este descris in detaliu mecanismul prin care era santajat fostul primar al comunei aradene Zarand Ion Mot si i se cerea mita, fiind.

Motivare. Dan Diaconescu avea un telefon special pentru santaj si mita

Dan Diaconescu avea un telefon special pentru discutiile in care santaja diverse persoane si le cerea mita, folosind un limbaj codificat, precum plasme. Asta arata magistratii Curtii de Apel Bucuresti in motivarea deciziei prin care l-au condamnat pe afacerist la cinci ani si sase luni de inchisoare.

Motivare Curtea de Apel Bucuresti. De ce a fost condamnat Dan Diaconescu

Curtea de Apel Bucuresti CAB) a stabilit ca interceptarile telefonice si ambientale facute de procurorii DNA, in dosarul lui Dan Diaconescu, sunt relevante pentru practicile ilegale folosite de fondatorul OTV.

iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp

Cu ceva timp in urma, cand smartphone-urile erau considerabil mai mici, butonul circular care a devenit o emblema pentru iPhone nu dadea prea multe batai de cap. Totusi, pe masura ce produsele Apple au devenit din ce in ce mai mari, acesta a devenit o problema, caci ocupa prea mult spatiu. Potrivit DigiTimes, Apple ar [] iPhone-urile nu vor mai avea butonul principal pentru mult timp Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce rol va avea Comisia speciala pentru evaluarea democratiei

Vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu a anuntat luni, dupa sedinta Biroului Permanent, ca in componenta Comisiei speciale pentru evaluarea democratiei va fi reflectata structura politica a Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )