Libnet.ro
UNICEF

19:30

Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

B1 B1,
Dan Diaconescu: Avem banii pentru Oltchim. Astept o formula legala de la Ponta pentru a plati

Dan Diaconescu a declarat luni dimineata ca detine banii pentru a cumpara Oltchimul, pe care o sa-i plateasca Guvernului dupa ce va primi o formula legala in acest sens. Noi avem banii. Noi luam banii. continuă pe B1

Dan Diaconescu: Iata banii pentru muncitorii de la Oltchim!

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

Diaconescu: Am banii pentru Oltchim. Voi vedea ce propun guvernantii

Dan Diaconescu a ajuns vineri seara la sediul Ministerului Economiei, unde a declarat ca detine banii pentru Oltchim si ca este pregatit sa semneze contractul cu statul roman. Sper sa fie prima privatizare de.

Dan Diaconescu: Daca negocierile pentru Oltchim se anuleaza luni, combinatul intra in lichidare judiciara

Dan Diaconescu, a prezentat duminica seara, la emisiunea Sub semnul intrebarii cu Robert Turcescu, dovada ca are banii necesari pentru a plati suma de 203 milioane de lei necesare privatizarii.

Cum il ajuta legea pe Dan Diaconescu sa amane plata pentru Oltchim

Dan Diaconescu nu este obligat, din punct de vedere legal, sa incheie contractul de vanzare-cumparare a Oltchim in termen de maxim 10 zile din momentul in care a fost declarat adjudecatar al licitatiei. Cel putin asa sustin avocatii sai care invoca HG 577/2002, art. Potrivit actului normativ, in termen de 10 zile de la data intocmirii procesului-verbal comisia de negociere si ofertantul declarat castigator vor putea definitiva si incheia contractul de vanzare-cumparare de actiuni. Practic, partile implicate pot incheia contractul in 10 zile, dar nu sunt obligate. In cazul in care va fi eliminat din licitatie, Dan Diaconescu va actiona statul in judecata.

Liviu Pop: Daca Dan Diaconescu nu plateste pentru Oltchim, va plati impreuna cu cineva ...

Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat pentru Gandul ca daca privatizarea combinatului Oltchim va esua in conditiile in care Dan Diaconescu nu va plati cele 45 de milioane de euro pana luni, cineva trebuie sa plateasca, iar printre cei care ar putea suferi in urma acestei situatii ar putea fi Dan Diaconescu si cineva din Guvern. Trebuie sa fim foarte clari. Statul roman nu si-a dorit acest show mediatic, mai ales pe tema sensibila a Oltchimului. Procedura de privatizare este .

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase .

Ponta: Diaconescu nu dispune de banii pentru Oltchim

Informatia conform careia Dan Diaconescu ar dispune de cele 46 milioane euro intr-o banca din Olanda, prezentata ieri dintr-un document, este falsa, iar acesta nu a depus pana in prezent vreo dovada ca are banii pentru combinatul Oltchim, a declarat aseara, la un post de televiziune, primul ministru, Victor Ponta, informeaza sursele de presa.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

Dan Diaconescu: Avem o rasturnare de situatie. Cred ca negocierea pentru Oltchim de abia astazi incepe

Dan Diaconescu mai are doar ziua de azi la dispozitie sa semneze contractul pentru privatizarea Oltchim. Afaceristul a declarat ca Guvernul este de vina ca nu se semneaza contractul. Diaconescu sustine ca.

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )