Libnet.ro
UNICEF

11:45

Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

România Liberă România Liberă,
Vulpescu: Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim.

Seful OPSPI, Remus Vulpescu, a declarat sambata, la Realitatea TV, ca Dan Diaconescu minte si ca nu poate dovedi ca are cei 45 de milioane de euro pe care i-a oferit la licitatia pentru actiunile detinute de stat la Oltchim, potrivit Realitatea. net. Dan Diaconescu minte, nu poate dovedi ca are banii pentru Oltchim. El promoveaza un onflict unilateral pentru a se promova poliitic. Dan Diaconescu a furat licitatia, eliminand investitorii seriosi, a spus Vulpescu. Dan Diaconescu declarase . continuă pe România Liberă

Remus Vulpescu: Dan Diaconescu nu a aratat ca exista la dispozitia lui banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim

Dan Diaconescu nu a prezentat, pe parcursul negocierilor cu statul, dovezi care sa sustina afirmatia ca dispune de banii necesari pentru cumpararea actiunilor Oltchim, a declarat sambata, la RTV, seful OPSPI, Remus Vulpescu, potrivit Agerpres. Ce mi s-a aratat nu poate sustine afirmatia ca exista bani undeva la dispozitia lui Dan Diaconescu. Diaconescu are solutia juridica in contractul de privatizare, dar are nevoie de o solutie economica, a afirmat Remus Vulpescu.

Dan Diaconescu: Luni voi merge cu banii in saci la Oltchim

Dan Diaconescu a declarat, sambata, ca va merge la Oltchim cu 3 milioane de euro in saci, luni, pentru salariile angajatiilor Vineri am fost la OTP Bank si am scos un extras de cont si m-am inscris.

Avocatul lui Dan Diaconescu: Plata se poate face in termen de 15 zile de la semnarea contractului, cu penalitati

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat, vineri, in emisiunea Aktualitatea de pe B1 TV, ca in cazul semnarii contractului de privatizare, plata se poate face in termen de 15 zile. Fenechiu a .

Daniel Chitoiu se razgandeste si ii da dreptate lui Remus Vulpescu: Daca Dan Diaconescu plateste pretul actiunilor, banii merg la Oltchim, ca ajutor de salvgardare

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a afirmat miercuri ca, daca Dan Diaconescu va plati pretul licitat pentru achizitia pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor merge la combinat sub forma de ajutor de salvgardare. La sfarsitul saptamanii trecute, tot Daniel Chitoiu afirmase contrariul, contrazicandu-l astfel pe subalternul sau, Remus Vulpescu, seful OSPI.

Surse: Banii lui Dan Diaconescu garantati de o firma off-shore

05 O firma din Olanda a transmis o adresa prin care confirma faptul ca Dan Diaconescu are banii pentru Oltchim, transmit sursele Romania TV. 25 Daniel Fenechiu: Chimcomplex vrea sa ia creanta Electrica -------------- *UPDATE 11. 40 Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu a spus ca clientul sau este in Bucuresti, acasa la el. 35 Dan Diaconescu vrea garantii ca timp de un an de zile, Oltchimul nu va intra in insolventa, a anuntat astazi avocatul Daniel Fenechiu. 05 Mihai Diculoiu, liderul de sindicat al Sindicatului Liber Oltchim, a ajuns la Ministerul Economiei pentru a lua parte la o noua runda de negocieri intre reprezentantii lui Dan Diaconescu si OPSPI pentru contractul de vanzare-cumparare a pachetului majoritar de actiuni de la Oltchim.

V. Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta citat de Agerpres.

Ponta: Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu poate depune banii pentru Oltchim.

Luni expira termenul pana la care Dan Diaconescu trebuie sa depuna banii pentru privatizarea Oltchim iar daca nu va depune cei 45 de milioane de euro, se considera practic ca nu se va putea incheia contractul cu acesta, a declarat, vineri, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, citat de Agerpres. Potrivit lui Ponta, in masura in care privatizarea Oltchim esueaza, responsabilitatea apartine Ministerului Economiei, dar a adaugat ca actuala echipa a preluat din mers o procedura care era .

Dan Diaconescu s-a intors in tara: Nu sunt omul nimanui. Sunt un biet ziarist din Caracal care vrea sa salveze Oltchim. / Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. / Toata planeta e interesata sa cumpere Oltchim

Dan Diaconescu s-a intors miercuri dupa pranz pe aeroportul Otopeni dupa ce parasise tara in urma cu doua zile: Am fost in Franta, Germania, Spania, Monaco, Austria. O sa aflati de la cei de la SIE cu cine m-am intalnit in tarile in care am fost, erau la cativa metri de noi la fiecare intalnire, le-a spus el jurnalistilor la sosirea pe aeroport. Patronul OTV i-a acuzat din nou pe guvernanti ca vor doar sa inchida combinatul sau sa il falimenteze, eu vreau sa il salvez, sustinand ca are banii prevazuti in contractul pentru privatizarea Oltchim: Vom plati asa cum ne-am angajat, cat de repede vrea Guvernul sa ne ia banii. Vom semna contractul cand Guvernul va accepta conditiile noastre, suntem un investitor strategic. Noi am cerut acest termen de 10 zile, noi ne-am oferit sa platim in 10 zile.

Dan Diaconescu: Am probe in baza carora imi permit sa cer DEMISIA premierului Ponta.

Dan Diaconescu a acuzat in direct, la Romania TV, ca Ministerul Economiei a incalcat secretul negocierii, iar oferta sa de preluare a Oltchim a ajuns in presa. DD a anuntat ca va depune plangere penala impotriva guvernantilor, potrivit Rtv. net. Cu 48 de ore inainte de termenul limita pentru semnarea contractului de preluare a Oltchim, castigatorul licitatiei, Dan Diaconescu, i-a reprosat lui Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSI), ca este .

Dan Diaconescu, intr-o operatiune de tip SRI, fara SRI

Dan Diaconescu nu a fugit din tara, ci se afla in Spania, ca sa faca rost de bani de la finantatorul rus, conform corespondentului nostru israelian, care detine stranse legaturi la Madrid, astfel ca, probabil, Victor Ponta s-a pripit cand a declarat ca D. nu are banii, pentru ca, desi acela a mers la cacealma in privatizarea Oltchim, totusi pastreaza unele mici sanse sa obtina fondurile necesare, in rastimpul de o saptamana, care i-a mai ramas sa semneze contractul.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )