Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dan Diaconescu sustine ca o sa intre in turul II alaturi de Victor Ponta

B1 B1,
Dan Diaconescu sustine ca o sa intre in turul II alaturi de Victor Ponta

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale, Dan Diaconescu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targu-Jiu, ca o sa treaca cu succes peste piedica primului tur de scrutin din 2 noiembrie. Potrivit. continuă pe B1

Alegeri prezidentiale 2014. Dan Diaconescu: Victor Ponta e greu de ucis

Candidatul PPDD la alegerile prezidentiale 2014, Dan Diaconescu, prezent marti dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, a declarat ca in cursa pentru Cotroceni se bazeaza pe voturile a peste un milion de romani.

ACL, protest in Camera Deputatilor la adresa lui Victor Ponta

Protest ACL in Camera Deputatilor. Deputatii l-au intrebat pe Victor Ponta cand il gratiaza pe Dan Voiculescu.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestarile de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

VIDEO Gafa de proportii a premierului Victor Ponta, la Carei, de ziua Majestatii Sale: Ferdinand, primul rege al Romaniei

Premierul Victor Ponta a facut o gafa de proportii sambata, la Carei, unde a participat la manifestatiile prilejuite de Ziua Armatei. intrebat daca sustine amplasarea bustului regelui Ferdinand in orasul din nord-vestul tarii, Ponta a raspuns: Ferdinand, primul rege al Romaniei. Primul rege al Romaniei nu a fost Ferdinand, ci unchiul sau, Carol I.

VIDEO Victor Ponta: Klaus Iohannis va fi declarat incompatibil

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat luni ca liderul liberal Klaus Iohannis cu siguranta va fi declarat incompatibil in urma procesului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), pentru ca, sustine el, este practica unitara a Inaltei Curti, in toate cazurile anterioare au spus la fel.

Institutul pentru Politici Publice accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii la dezbaterea electorala dinaintea primului tur

Institutul pentru Politici Publice IPP), care a propus organizarea unei dezbateri electorale intre principalii sase candidati la prezidentiale inaintea primului tur de scrutin, anunta luni ca accepta conditiile impuse de Victor Ponta si invita toti candidatii. Reamintim ca liderul PSD a conditionat prezenta sa la dezbatere de invitarea tuturor celor 14 candidati inscrisi. IPP mai anunta ca propus postului de televiziune Digi24, primul care a raspuns invitatiei de colaborare lansata saptamana trecuta, sa sprijine logistic si sa transmita acest eveniment. DIGI 24 a acceptat propunerea IPP, oferind tuturor posturilor TV interesate posibilitatea preluarii semnalului, afirma organizatia, care solicita totodata candidatilor sa isi exprime in scris intentia de participare in noul format in cursul serii de luni.

Victor Ponta la Viata satului, o ora de publicitate electorala mascata cu un pahar cu lapte in fata

Ca invitat la emisiunea cea mai longeviva a televiziunii publice, asa cum a descris-o moderatorul Gabriel Gherghescu, lui Victor Ponta i s-a oferit prilejul sa intretina confuzia intre conditia de premier si cea de prezidentiabil si sa isi sporeasca vizibilitatea pe bani publici. Timp de o ora, Ponta si-a promovat asa-numitele succese, cel mai adesea la persoana intai, aratand ca este sustinatorul providential al agriculturii romanesti.

Victor Ponta: Acciza la palinca va fi eliminata de anul viitor. Trebuie sa ne pregatim pentru o batalie juridica cu Comisia Europeana

Acciza pentru palinca va fi eliminata, incepand din 2015, potrivit unui proiect de Lege care urmeaza sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2015, dar Romania trebuie sa se pregateasca si de o batalie juridica cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a declarat premierul Victor Ponta, duminica, in cadrul unei emisiuni la postul public de televiziune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )