Libnet.ro
UNICEF

01:06

Dan Haulica a fost spiritul tutelar al Fundatiei Credinta si Creatie

Adevărul Adevărul,
Dan Haulica a fost spiritul tutelar al Fundatiei Credinta si Creatie

Duminica a murit Dan Haulica, membru al Academiei Romane, presedinte de onoare al Asociatiei Internationale a Criticilor de Arta, spiritul tutelar al Fundatiei Credinta si Creatie. Acad. Zoe Dumitrescu-Busulenga Maica Benedicta, creata la initiativa sa la Manastirea Putna, ctitoria stefaniana, locul de veci al acestei figuri stelare a culturii romanesti. continuă pe Adevărul

Ganduri ale lui Dan Haulica: Romanii, cand sunt destepti, sunt foarte destepti. Asta iti creeaza mai mult datorii decat avantaje

Adevarul. ro va prezinta cateva indemnuri memorabile rostite de academicianul Dan Haulica, in diverse imprejurari, la Manastirea Putna. Criticul de arta, care a murit duminica, a avut in anul 2006 initiativa infiintarii acestei Fundatiei Credinta si Creatie. Acad.

EXCLUSIV Dan Haulica a murit. Marele critic de arta avea 82 de ani

Dan Haulica a murit, duminica dimineata, la Spitalul Elias din Capitala, dupa o lunga suferinta. Haulica a fost cunoscut ca unul dintre cei mai mari critici de arta ai Romaniei, membru corespondent al Academiei Romane si fost presedinte al Asociatiei Internationale a Criticilor de arta.

A murit criticul de arta Dan Haulica

Criticul de arta Dan Haulica a incetat din viata la varsta de 82 de ani. Dan Haulica suferea de cancer si avea o boala cardiaca grava, iar de mai mult timp era internat la spitalul Elias din Capitala.

Criticul de arta Dan Haulica a murit la varsta de 82 de ani, rapus de cancer

Criticul de arta Dan Haulica a murit, duminica, la Spitalul Elias din Capitala. Acesta suferea de cancer. Dan Haulica era internat de mult timp, cu o maladie neoplazica intr-un stadiu avansat, asociata cu o.

A murit Criticul de arta Dan Haulica. Suferea de cancer

Criticul de arta Dan Haulica era internat de mult timp, cu o maladie neoplazica intr-un stadiu avansat, asociata cu o boala cardiaca grava. A murit, duminica, la Spitalul Elias din Capitala. Avea 82 de ani, relateaza Mediafax.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )