Libnet.ro
UNICEF

10:15

Dan Negru, criticat dur dupa ce a luat in deradere filmul care a castigat Ursul de Aur

ADPM ADPM,
Dan Negru, criticat dur dupa ce a luat in deradere filmul care a castigat Ursul de Aur

Dan Negru a starnit un val de critici dupa ce a atacat verbal dur filmul Nu ma atinge-ma, castigatorul Ursului de Aur la Berlin, si regizoarea acestuia, Adina Pintilie. Acum vedeta de televiziune este atacata dur de personalitati din industria cinematografica. continuă pe ADPM

DAN NEGRU, criticat DUR de artisti: Un smenar TV de ALBA-NEAGRA

Mesajul publicat de Dan Negru, cu privire la dezaprecierea pe care si-a aratat-o fata de pelicula Nu ma atinge-ma, premiata cu Ursul de Aur la Berlin, a revoltat-o pe actrita Dorina Chiriac. Ea a sugerat.

Touch Me Not, premiat cu Ursul de Aur, a facut critic de film din Dan Negru

Adina Pintilie a castigat Ursul de Aur cu Touch Me Not. Filmul apreciat la Festivalul International de Film de la Berlin nu a fost insa pe placul lui Dan Negru care l-a criticat pe Facebook. Asta daca-i pasa cuiva ca Dan Negru are opinii despre filme, libertatea individului sau alte valori decat cele religioase. Daca [].

DAN NEGRU, atacat dupa DECLARATIILE despre filmul premiat la BERLIN: Nu e Singur Acasa! Ursul asta nu merita bagat in...

Mesajul controversat adresat de Dan Negru, dupa ce filmul Nu ma atinge-ma, al Adinei Pintilie, a fost premiat cu Ursul de Aur, la Berlinala 2018 a provocat reactii virulente in lumea.

Regizorul Tudor Giurgiu, reactie dupa criticile lui Dan Negru la filmul Adinei Pintilie: Da da bine la raport sa spunem ca Romania are Ursul de Aur, nu?

Dupa ce prezentatorul Antenei 1, Dan Negru a reactionat negativ pe Facebook cu privire la succesul inregistrat de filmul Adinei Pintilie, Nu ma atinge-ma/ Touch Me Not, premiat cu Ursul de Aur la Berlinala din acest an, regizorul Tudor Giurgiu a postat o replica pe pagina sa, scriind ca premiul primit la Berlin este o prima uriasa recunoastere a unui cineast talentat, sensibil.

Reactia Antena Group cu privire la mesajul lui Dan Negru despre filmul Nu ma atinge-ma

Postarea lui Dan Negru de pe pagina sa personala de Facebook referitoare la filmul Touch me not/ Nu ma atinge-ma, un lungmetraj realizat de Adina Pintilie, castigator al Ursului de Aur, nu reprezinta.

Reactia Antenei Group dupa afirmatiile dure facute de Dan Negru la adresa filmului romanesc premiat cu Ursul de Aur

Reprezentantii trustului Antena Group se delimiteaza de afirmatiile jignitoare facute de Dan Negru, vedeta postului Antena 1, privind victoria rasunatoare a regizoarei Adina Pintilie, care a castigat prestigiosul trofeu Ursul de Aur pentru filmul Touch me not/ Nu ma atinge-ma.

Dan Negru, reactie dura si suprinzatoare fata de filmul Adinei Pintilie, premiat la Berlinala 2018: Bagati-va Ursul de aur in fund!

Prezentatorul Antenei 1, Dan Negru 47 de ani), a reactionat negativ pe Facebook legat de succesul inregistrat de filmul Nu ma atinge-ma /Touch me not, regizat de Adina Pintilie, care a fost premiat cu trofeul Ursul de Aur la Festivalul International de Film de la Berlin.

SCANDAL dupa succesul romanesc de la Berlin. Dan Negru: Bagati-va Ursul de aur in fund! Cum ii raspund oamenii de film (FOTO)

E scandal intre prezentatorul tv Dan Negru si oamenii de film, dupa ce pelicula Nu ma atinge-ma Touch me not), a regizoarei Adina Pintilie, a castigat sambata Ursul de Aur, pentru cel mai bun film din.

Dan Negru, anunt-soc despre o cunoscuta televiziune

Dan Negru anunta, prin intermediul unei postari pe contul sau de Facebook, ca televiziunea publica din Cehia, Ceska TV, vrea sa reia filmarile pentru unul dintre cele mai iubite seriale ale copilariei.

Dan Negru, reactie virulenta la adresa fimului Nu ma tinge-ma

Prezentatorul TV Dan Negru reactioneaza vehement la stirea ca Touch Me Not, lungmetrajul de debut .

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )