Libnet.ro
UNICEF

20:30

DAN NEGRU, reactie la articolul B1.RO: Televizorul are telecomanda. El s-a aratat deranjat de afisele deocheate, dar nu si de femeile dezbracate, promovate in emisiunile sale (FOTO)

B1 B1,
DAN NEGRU, reactie la articolul B1.RO: Televizorul are telecomanda. El s-a aratat deranjat de afisele deocheate, dar nu si de femeile dezbracate, promovate in emisiunile sale (FOTO)

Sambata, Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii in care apar soldurile unei femei si pentru care acesta s-a aratat revoltat. Prezentatorul tv care a promovat-o pe Mama Natura s-a. continuă pe B1

Ipocrizie la cote inalte: Dupa ce a promovat-o pe Mama Natura, Dan Negru, moral si revoltat de un afis deocheat din Timisoara

Dan Negru a postat pe pagina sa de Facebook doua fotografii cu un afis ce apare pe o cladire din centrul Timisoarei si in care este infatisata o imagine mai multe sau mai putin decenta, pe un.

Dan Mihalache s-a intalnit cu Regina Elisabeta II: Ambasadorul Romaniei in Regatul Unit a prezentat scrisorile de acreditare in fata Majestatii Sale (FOTO)

Joi, 10 noiembrie, a avut loc o ceremonie la Palatul Buckingham in cadrul careia ambasadorul Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a prezentat scrisorile de ac.

Banel Nicolita un om cu suflet mare: Fotbalistul are grija de 60 de copii

Fotbalistul Banel Nicolita a marturisit ca atunci cand nu este pe teren se ocupa de 60 copii pe care ii are in grija, informeaza Cancan. Banel a dezvaluit ca a pus bazele unei gradinite.

Japonia are o insula a vulpilor: Zao Fox Village, un loc plin de magie si misticism (FOTO si VIDEO)

Japonia are pe teritoriul sau foarte multe sanctuare pentru animale, cum ar fi insula iepurasilor sau insula pisicilor, iar recent, presa a adus in prim plan o insula care apartine vulpilor. Aceasta are.

Misterul din familia Angelei Similea: are doi frati mai mici despre care putina lume stia

Cantareata de muzica usoara Angela Similea a declarat intr-un material despre copilaria sa ca mai are inca doi frati mai mici despre care putina lume stia. Aceasta marturiseste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )