Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Petrescu revine la CFR Cluj cu o victorie marca inregistrata

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu revine la CFR Cluj cu o victorie marca inregistrata

La primul meci cu Dan Petrescu pe banca tehnica dupa reveniera din China, CFR Cluj a invins-o pe Astra Giurgiu, cu 1-0 0-0), intr-un meci din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. continuă pe Online Sport

Liga 1: CFR Cluj, victorie la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu (1-0 cu Astra Giurgiu)

CFR Cluj a obtinut o victorie la limita in primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnica. Ardelenii au invins-o, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, scor 1-0, in etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Venirea lui Dan Petrescu nu a adus nimic nou in jocul liderului, CFR Cluj trece de Astra dupa o alta evolutie terna

CFR Cluj bate greu Astra, scor 1-0, si se distanteaza in fruntea Ligii 1. Craiova ramane la 7 puncte, FCSB la 8, cele doua urmand sa se infrunte in meci direct duminica seara.

Petrescu nemultumit de lotul gasit la CFR Cluj

Intors la CFR Cluj pentru a obtine al doilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia, Dan Petrescu spune ca nu este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

Petrescu explica revenirea la CFR Cluj: Mi-e dor de cupele europene

Dan Petrescu a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre decizia de a reveni la CFR Cluj in plin campionat.

Avancronica meciului CFR Cluj Astra Giurgiu

Dan Petrescu redebuteaza pe banca celor de la CFR Cluj, sambata seara, de la 21:30, in etapa a 3-a din playoff contra celor de la Astra Giurgiu.

Un nou scandal urias in fotbalul romanesc? CFR Cluj, acuzata ca a premiat Dinamo in meciul cu Steaua

CFR Cluj este acuzata de Cornel Dinu ca in sezonul 2007/2008 a premiat Dinamo Bucuresti pentru ca echipa cainilor rosiisa joace cat mai bine cu Steaua. La acel moment, Steaua se afla in lupta cu CFR pentru titlu.

LIVE CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff (21:30)

Urmariti live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff

Urmariti live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff

Am transmis live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Un nou CAZ VALIZA!? Cornel Dinu, dezvaluire incendiara: Dinamo a primit bani de la CFR Cluj ca sa o bata pe Steaua in 2008! Fostul sef SRI George Maior l-ar fi informat atunci ca se pregatesc arestari

Cornel Dinu a dezvaluit in premiera, la GSP Live, ca Dinamo a primit bani de la CFR Cluj suma de 400. 000 de euro pentru a o bate pe Steaua pe 4 mai 2008, an in care clujenii au castigat primul campionat din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )