Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liga 1: CFR Cluj, victorie la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu (1-0 cu Astra Giurgiu)

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: CFR Cluj, victorie la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu (1-0 cu Astra Giurgiu)

CFR Cluj a obtinut o victorie la limita in primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnica. Ardelenii au invins-o, pe teren propriu, pe Astra Giurgiu, scor 1-0, in etapa a treia a play-off-ului Ligii 1. continuă pe Hotnews

Petrescu explica revenirea la CFR Cluj: Mi-e dor de cupele europene

Dan Petrescu a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre decizia de a reveni la CFR Cluj in plin campionat.

Petrescu nemultumit de lotul gasit la CFR Cluj

Intors la CFR Cluj pentru a obtine al doilea titlu consecutiv cu echipa din Gruia, Dan Petrescu spune ca nu este multumit de lotul pe care il are la dispozitie.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj cu o victorie marca inregistrata

La primul meci cu Dan Petrescu pe banca tehnica dupa reveniera din China, CFR Cluj a invins-o pe Astra Giurgiu, cu 1-0 0-0), intr-un meci din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano.

Venirea lui Dan Petrescu nu a adus nimic nou in jocul liderului, CFR Cluj trece de Astra dupa o alta evolutie terna

CFR Cluj bate greu Astra, scor 1-0, si se distanteaza in fruntea Ligii 1. Craiova ramane la 7 puncte, FCSB la 8, cele doua urmand sa se infrunte in meci direct duminica seara.

Avancronica meciului CFR Cluj Astra Giurgiu

Dan Petrescu redebuteaza pe banca celor de la CFR Cluj, sambata seara, de la 21:30, in etapa a 3-a din playoff contra celor de la Astra Giurgiu.

LIVE CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff (21:30)

Urmariti live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

LIVE CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff

Urmariti live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu in playoff

Am transmis live text in aceasta pagina, cu incepere de la ora 21:30, meciul CFR Cluj - Astra Giurgiu din etapa a 3-a a playoff-ului Ligii 1 Betano. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea live video meciul .

Un nou scandal urias in fotbalul romanesc? CFR Cluj, acuzata ca a premiat Dinamo in meciul cu Steaua

CFR Cluj este acuzata de Cornel Dinu ca in sezonul 2007/2008 a premiat Dinamo Bucuresti pentru ca echipa cainilor rosiisa joace cat mai bine cu Steaua. La acel moment, Steaua se afla in lupta cu CFR pentru titlu.

Un nou CAZ VALIZA!? Cornel Dinu, dezvaluire incendiara: Dinamo a primit bani de la CFR Cluj ca sa o bata pe Steaua in 2008! Fostul sef SRI George Maior l-ar fi informat atunci ca se pregatesc arestari

Cornel Dinu a dezvaluit in premiera, la GSP Live, ca Dinamo a primit bani de la CFR Cluj suma de 400. 000 de euro pentru a o bate pe Steaua pe 4 mai 2008, an in care clujenii au castigat primul campionat din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )