Libnet.ro
UNICEF

05:45

Dan Pfeiffer, principalul consilier al lui Barack Obama, a demisionat

B1 B1,
Dan Pfeiffer, principalul consilier al lui Barack Obama, a demisionat

Dan Pfeiffer, consilier principal al presedintelui SUA Barack Obama, si-a inaintat demisia din functie, incepand cu 1 martie, informeaza USAToday. Dan a fost alaturi de mine in aceasta calatorie. continuă pe B1

Demisie importanta la Casa Alba. Obama isi pierde principalul consilier

Consilierul principal al presedintelui SUA Dan Pfeiffer si-a prezentat demisia, care va intra in vigoare de la 1 martie, potrivit ziarului USA Today, citat de Mediafax.

Kim Kardashian, imbracata prea indecent la intalnirea cu Barack Obama

Kim Kardashian a atras critici din partea fanilor sai dupa ce a postat fotografia realizata la intalnirea cu Barack Obama. Iata ce tinuta, considerata indecenta, a purtat.

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica

Barack Obama cere suplimentarea bugetului pentru securitatea cibernetica pentru 2016 cu 14 miliarde de dolari, noteaza CNET. Acesti bani ar urma sa finanteze diverse programe si proiecte, cum ar fi sistemul.

Barack Obama: Nu putem sa continuam sa mai presam Grecia

Presedintele american Barack Obama a vorbit, in cadrul unui interviu difuzat duminica, despre situatia economica a Greciei, afirmand ca este inutil sa continuam sa presam Grecia. La momentul de.

Barack Obama apara tarile in recesiune: Sistemul politic si societatea nu pot suporta acest lucru

Presedintele american, Barack Obama, a declarat ca nu se poate continua sa se faca presiuni asupra unor tari care sunt in plina recesiune, intr-un interviu difuzat duminica de CNN, referindu-se la criza din.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )