Libnet.ro
UNICEF

12:16

Dan Sova, discutii cu FMI si BM despre privatizarea CFR Marfa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dan Sova, discutii cu FMI si BM despre privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, s-a intalnit, ieri, cu reprezentantii Fondului Monetar International FMI) si ai Bancii Mondiale BM), informeaza un comunicat al Ministerului Transporturilor remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Verdictul dat de FMI cu privire la CFR Marfa. Cand va avea loc privatizarea

Vanzarea pachetului majoritar de actiuni la CFR Marfa este preconizata a avea loc in mai 2015, autoritatile avand in plan restructurarea companiei si, simultan, relansarea procesului de privatizare, conform.

Dan Sova, la Adevarul Live: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a declarat, la Adevarul Live, Dan Sova, ministrul Transporturilor.

Dan Sova: Institutional, stam mai bine decat Germania la cai ferate

Institutional, Romania sta mai bine decat Germania in privinta cailor ferate, insa in tara noastra companiile feroviare sunt pe pierderi si sunt sustinute cu bani de la buget, astfel ca atat CFR Marfa, cat si CFR Calatori ar trebui privatizate, a.

Macarie Alexandru, noul director general interimar al CFR Marfa.

Conducerea CFR SA a fost preluata interimar de Macarie Alexandru Moldovan, director general adjunct la directia tehnica in cadrul companiei care administreaza infrastructura feroviara, care il inlocuieste in aceasta pozitie pe Ionel Voicu, informeaza Mediafax. Luni declansam o noua procedura pentru selectia unui manager privat la CFR Infrastructura, a declarat ministrul Transporturilor, Dan Sova, intr-o conferinta de presa. El a afirmat ca inlocuirea lui Voicu a fost decisa de Consiliul de .

CFR Marfa disponibilizeaza 2.500 de angajati

Consiliul de Administratie al CFR Marfa a inceput in martie disponibilizarea a 2. 500 de salariati, in conformitate cu angajamentele fata de FMI.

CFR Marfa a inceput disponibilizarea a 2.500 de angajati

Consiliul de Administratie al CFR Marfa a inceput la finele lunii martie procedurile de disponibilizare a unui numar de 2. 500 de salariati, in conformitate cu angajamentele fata de Fondul Monetar International FMI), se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Disponibilizari la CFR Marfa: 2500 de angajati isi pierd locurile de munca

500 de salariati de la CFR Marfa isi vor pierde locurile de munca in urma angajamentelor asumate de Guvern fata de Fondul Monetar International FMI).

CFR Marfa va fi vanduta in mai 2015

Vanzarea pachetului majoritar de ac and tiuni la CFR Marfa este asteptata a avea loc in mai 2015, conform raportului publicat mar and ti de Fondul Monetar Interna and tional.

Dan Sova si controversele din jurul studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu - Pitesti. Noul studiu va fi gata intr-un an, dupa ce au fost nevoie de alte 18 luni pentru a relansa o licitatie anulata

O licitatie din 2012 pentru reactualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti, document necesar pentru demararea lucrarilor, a fost anulata de guvernul Ponta pentru ca au existat obiectii din partea autoritatilor europene, sustine ministrul Dan Sova. Noul studiu de fezabilitate, despre care Sova spune in continuare ca a fost conditionat de o perioada minima de 24 de luni pentru realizare de catre Comisia Europeana, cu toate ca oficialii europeni eu precizat pentru HotNews. ro ca nu au impus nici o limita de timp, va fi realizat pana la urma in 12 luni. Cu toate acestea, licitatia pentru noul studiu a avut nevoie de mai bine de 18 luni pentru a fi relansata de guvern. Vezi cum explica ministrul Sova. Vezi in text o cronologie a deciziilor executive si a declaratiilor politice pe tema studiului de fezabilitate Sibiu-Pitesti.

Dan Sova i-a delegat principalele atributii Elenei Petrescu, care a devenit, practic, noul ministru al Transporturilor. Aceasta a fost directorul Directiei Juridice din minister la semnarea contractului Bechtel - Robert Turcescu

Dan Sova a delegat principalele atributii de ministru al Transporturilor catre secretarul general al ministerului, Elena Petrascu, la doar o zi dupa aceasta si-a preluat functia, scrie Robert Turcescu, pe blogul lui. Ziaristul noteaza ca Elena Petrascu pare genul de functionar public indispensabil, in conditiile in care aceasta era, in 2001, cand Nastase si Mitrea au semnat contract Bechtel, directorul general al Directiei Juridice din Ministerul Transporturilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2544 seconds )