Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Tudorache cere reluarea alegerilor: E clar ca alegerile de la Primaria Capitalei au fost fraudate!

Antena3 Antena3,
Dan Tudorache cere reluarea alegerilor: E clar ca alegerile de la Primaria Capitalei au fost fraudate!

Primarul in functie de la Sectorul 1, Dan Tudorache, cere anularea alegerilor pe Bucuresti si repetarea votului. Reactia sa vine dupa ce Antena 3 a difuzat imagini video in care membrii USR scot un sac cu voturi din sala de numarare de la Sectorul 1. continuă pe Antena3

Dan Tudorache cere anularea alegerilor in tot Bucurestiul: Daca la un sector s-a intamplat asa, nu s-a viciat votul primarului general?

Dan Tudorache a cerut joi anularea alegerilor din Capitala si reluarea intregului proces electoral dupa imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seara de doua posturi de televiziune.

Dan Tudorache cere anularea alegerilor in tot Bucurestiul si renunta la cererea de renumarare a voturilor

Dan Tudorache a cerut astazi anularea alegerilor din Capitala si reluarea intregului proces electoral dupa imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seara de Antena 3 si RTV.

Dan Tudorache vrea reluarea scrutinului in Capitala: Nu mai cer renumararea. E bataie de joc! Cer reluarea alegerilor

Dan Tudorache, primar in functie al Sectorului 1 si candidat pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, cere reluarea votului in Capitala, dupa aparitia in spatiul public a imaginilor in care mai.

Scandalul de frauda la alegeri. Dan Tudorache cere renumararea voturilor de la Sectorul 1

Scandalul de frauda de la Sectorul 1 continua. Dupa ce luni Clotilde Armand a acuzat nereguli grave in incercarea de fraudare a alegerilor, contracandidatul sau, Dan Tudorache, sustine ca a cerut Biroului Electoral Central renumararea voturilor.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

Dan Tudorache a cerut anularea alegerilor in toata Capitala

Dan Tudorache a cerut, joi, anularea alegerilor din Capitala si reluarea intregului proces electoral dupa imaginile cu sacii cu voturi de la Sectorul 1 prezentate miercuri seara de Antena 3 si RTV, anunta g4media.

Dan Tudorache: E bataie de joc! Cer reluarea alegerilor la Bucuresti. Ce sa mai renumar?

Dan Tudorache, primar in functie la Sectorul 1, care a pierdut alegerile pentru un nou mandat, a declarat, joi, ca, dupa ce a urmarit imaginile aparute din incaperea in care erau depozitate materiale electorale, cere anularea votului si reluarea alegerilor.

FOTO PSD scrie in sesizarea facuta la BEC ca din numaratoarea paralela a partidului Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache Sesizarea in care se cere si renumararea voturilor, trimisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal

PSD a cerut Biroului Electoral Central anularea alegerilor sau renumararea voturilor la Sectorul 1, invocand fraudarea alegerilor in defavoarea lui Dan Tudorache, insa solicitarea a fost transmisa fix la un minut dupa expirarea termenului legal. in sesizarea in care social-democratii reclama fraudarea alegerilor in defavoarea candidatului lor, scrie insa ca, din numaratoarea paralela a partidului, Clotilde Armand are mai multe voturi decat Dan Tudorache.

ULTIMA ORA Clotilde Armand castiga Primaria Sectorului 1. Aproape 1.000 de voturi in fata actualului primar de la PSD, Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidata USR-Plus la Primaria Sectorului 1 a castigat matematic cursa in fata actualului primar de la PSD, Dan Tudorache. Toate cele 166 de sectii de vot au fost centralizate pe platforma AEP marti seara. Astfel, dupa centralizarea finala, Clotilde Armand are 40,95% 36. 454), fata de Dan Tudorache care a obtinut 39,82% 35.

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )