Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Vilceanu (PNL): Guvernul PSD - ALDE taie pensiile romanilor incepand cu 1 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Dan Vilceanu (PNL): Guvernul PSD - ALDE taie pensiile romanilor incepand cu 1 ianuarie

Deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat, joi, ca Guvernul Dancila va taia pensiile romanilor, incepand cu 1 ianuarie 2019 si faptul ca orele suplimentare ale celor angajati nu vor mai fi platite. continuă pe Adevărul

Dan Vilceanu (PNL): Guvernul PSD - ALDE taie pensiile romanilor incepand cu 1 ianuarie 2019

Deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat, joi, ca Guvernul Dancila va taia pensiile romanilor, incepand cu 1 ianuarie 2019 si faptul ca orele suplimentare ale celor angajati nu vor mai fi platite.

Deputat PNL: Guvernul PSD-ALDE taie pensiile romanilor, incepand cu 1 ianuarie, cu 102 lei pe luna (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu a avertizat joi ca cei de la PSD-ALDE vor taia pensiile romanilor, de la 1 ianuarie, cu peste 100 de lei in fiecare luna. Asta pentru ca, spune liberalul, PSD nu va mai indexa.

Deputat PNL: Guvernul PSD-ALDE taie pensiile romanilor, incepand cu 1 ianuarie, cu 102 lei pe luna (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu a avertizat joi ca cei de la PSD-ALDE vor taia pensiile romanilor, de la 1 ianuarie, cu peste 100 de lei in fiecare luna. Asta pentru ca, spune liberalul, PSD nu va mai indexa pensiile.

PNL: Guvernul PSD-ALDE taie pensiile romnilor cu 102 lei pe luna, de la 1 ianuarie

Deputatul PNL Dan Vilceanu a declarat, joi, ca Guvernul PSD-ALDE urmeaza sa taie pensiile, incepand cu 1 ianuarie, cu 102 lei pe luna, transmite Agerpres.

PNL avertizeaza: Garzile medicilor nu vor mai fi platite. Programul de guvernare PSD-ALDE, un esec pe toate liniile (VIDEO)

Deputatul PNL Dan Vilceanu atrage atentia asupra faptului ca garzile medicilor nu vor mai fi platite si acuza guvernarea PSD-ALDE ca ii minte zi de zi pe romani. Un alt aspect foarte grav se.

SCANDAL IN CAMERA DEPUTATILOR Coalitia PSD-ALDE se opune procedurii de vot privind debarcarea lui Liviu Dragnea

Ioan Cupsa, deputat PNL: PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor in urma recentelor plecari din randurile social-democratilor, coalitia PSD-ALDE ar fi pierdut majoritatea simpla in Camera Deputatilor. Acest lucru a fost cauzat si de pierderea recenta a celor patru deputati PSD, in frunte cu Ion Mocioalca, alesi care au sarit in tabara lui Victor Ponta, la Pro Romania.

O noua sesizare USR la Curtea Constitutionala: Coalitia PSD-ALDE si pune la butoniera o alta companie de stat

USR a sesizat Curtea Constitutionala cu privire la nou proiect de lege prin care coalitia PSD-ALDE isi pune la butoniera inca o companie de stat - Compania Nationala pentru Controlul Cazanelor, Instalatiilor de Ridicat si Recipientelor Sub Presiune CNCIR).

Tomac: Este exclus ca vreun parlamentar PMP sa sustina PSD-ALDE

Presedintele PMP, Eugen Tomac, sustine ca niciun parlamentar al partidului sau nu va ajuta coalitia PSD-ALDE sa obtina majoritatea in Camera Deputatilor.

VIDEO Scandal n Camera Deputatilor. PNL a propus revocarea lui Dragnea si a lui Iordache. PSD nu a supus la vot / Opozitia sustine ca Dragnea a fost revocat dupa un vot condus de un vicepresedinte PNL de la tribuna, cu microfonul taiat / Turcan: Majorita

Sedinta de marti a plenului Camerei Deputatilor a fost una marcata de scandal. PNL a cerut la inceputul acesteia introducerea pe ordinea de zi a unor proiecte de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Iordache, cel care conducea sedinta, a refuzat sa supuna la vot propunerile PNL afirmand ca acestea sunt neregulamentare. Au urmat luari de cuvant timp de o ora si jumatate si certuri pe tema regulamentului. Miscarea PNL a fost o incercare de a testa voturilor celor de la PSD-ALDE, dupa ce cei din coalitie au ramas fara doua voturi necesare pentru a avea majoritatea, ca urmare a plecarii a patru deputati PSD la partidul lui Victor Ponta.

LIVE Text PNL testeaza majoritatea PSD-ALDE: Propune revocarea lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache. Deputatii PSD si ALDE, mobilizati / Ponta: Sa facem ca n 2012, cnd am votat revocarea Robertei Anastase

PNL a cerut la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor introducerea pe ordinea de zi a proiectelor de revocare atat a lui Liviu Dragnea, din functia de presedinte, cat si a lui Florin Iordache, din cea de vicepresedinte. Sedinta de plen este in desfasurare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )