Libnet.ro
UNICEF

06:45

Danca(PNL): Nationalizarea Pilonului II de pensii a intrat n linie dreapta. Daca primiti de la un functionar PSD-ALDE un astfel de formular, nu semnati!

Hotnews Hotnews,
 Danca(PNL): Nationalizarea Pilonului II de pensii a intrat n linie dreapta. Daca primiti de la un functionar PSD-ALDE un astfel de formular, nu semnati!

Liberalii sustin ca publicarea de catre ASF a normelor pentru incetarea contributiilor la Pilonul II de pensii inseamna ca distrugerea acestuia, care intra in linie dreapta spre nationalizare. continuă pe Hotnews

Danca (PNL): Nationalizarea Pilonului II de pensii a intrat n linie dreapta. Daca primiti de la un functionar PSD-ALDE un astfel de formular, nu semnati!

Liberalii sustin ca publicarea de catre ASF a normelor pentru incetarea contributiilor la Pilonul II de pensii inseamna ca distrugerea acestuia, care intra in linie dreapta spre nationalizare.

Ionel Danca (PNL): in cel mai pur stil comunisto-bolsevic, guvernarea PSD - ALDE, condusa de infractorii Dragnea si Valcov, nationalizeaza depozitele personale ale romanilor de la Pilonul 2 de pensii. NU SEMNATI!

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, afirma ca guvernul Dancilavrea distrugerea Pilonului 2 de pensii prin OUG 114 taxa pe lacomie). PNL-istul mai spune ca Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Ionel Danca (PNL): Expertii europeni spun ca politica fiscala a Guvernului Romaniei este haotica, impredictibila si lipsita de orice asumare a responsabilitatii din partea celor care fac bugetul

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, asupra faptului ca, in Raportul de tara, care urmaza sa fie publicat in primavara acestui an, Comisia Europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )