Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila sustine ca romanii pot sa cumpere mai multe produse decat acum doi ani, desi Romania este campioana in UE la inflatie

Adevărul Adevărul,
Dancila sustine ca romanii pot sa cumpere mai multe produse decat acum doi ani, desi Romania este campioana in UE la inflatie

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca romanii pot sa cumpere in prezent mai multe produse decat acum doi ani, desi tot de doi ani Romania tine aproape lunar capul de afis al celei mai mari inflatii din Uniunea Europeana. continuă pe Adevărul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Topul judetelor unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10: Bucuresti pe primul loc, Covasna pe ultimul

Rezultate Evaluare Nationala 2019. Bucurestiul si judetul Iasi sunt judetele unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10. in Bucuresti 48 de candidati au obtinut media 10, iar in Iasi numarul acestora a fost de 35, potrivit rezultatelor la Evaluare Nationala 2019, publicate pe evaluare. edu. ro. La polul opus se afla judetul Covasna, unde niciun elev nu a obtinut media 10, in vreme ce in Gorj, Giurgiu, Harghita, Tulcea si Teleorman a fost cate un elev care a luat nota 10 la ambele probe de la Evaluare Nationala.

Cod galben de furtuna in mai multe regiuni ale tarii. Cod portocaliu in patru judete. Canicula pana joi

ANM a emis Cod galben de furtuna pentru mai multe regiuni ale tarii, valabil in intervalul 25 iunie,ora 11 25 iunie, ora 23. in intervalul mentionat, in Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei, estul.

Vremea rea a facut ravagii! Transalpina, blocata de aluviuni si stanci in mai multe locuri

Cel mai inalt drum din Romania a fost blocat in mai multe locuri de aluviuni si de stancile cazute de pe versanti. Transalpina a fost acoperita de resturi de copaci, pietre si mal in cinci locuri, pe o dist.

Atentionare de calatorie: Risc ridicat de incendii de padure in mai multe zone din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o atentionare de calatorie conform careia in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de incendii de padure.

Municipiul Bucuresti, Timis si Cluj, judetele cu cele mai multe autoturisme. Cate accidente au avut loc in 2018?

Municipiul Bucuresti ocupa primul loc in clasamentul oraselor cu cele mai multe autoturisme, cu peste un milion, la o populatie de aproape doua milioane de locuitori. Capitala este urmata de judetele Timis, Cluj si Constanta, cu peste 200. 000 de.

Incendiu la o pensiune din Mahmudia: mai multe persoane au parasit imobilul cand au izbucnit flacarile FOTO, VIDEO

Un puternic incendiu a izbucnit sambata la o pensiune din localitatea tulceana Mahmudia, mai multe persoane reusind sa iasa la timp cand au aparut flacarile si nu au existat persoane ranite.

EURES: 465 locuri de munca pentru romani, vacante in strainatate. in ce tari sunt cele mai multe oferte de angajare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 465 locuri de munca vacante, cele mai multe slujbe, 118, fiind disponibile in Ungaria.

Romanii au cumparat de 320.000 de lei din IKEA Pallady in prima zi. Care sunt cele mai vandute produse

Ieri s-a deschis magazinul IKEA Pallady, cel de-a doilea magazin al suedezilor din Romania si cel mai mare din Europa de Sud-Estul Europei.

Dancila sustine teza ca alegerile au fost fraudate si cere comisie speciala de de ancheta parlamentara

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, dupa sedinta coalitiei, ca s-a discutat despre infiintarea unei comisii parlamentare care sa analizeze fraudele de la votul pentru alegerile europarlamentare, dar si despre solutiile propuse pentru votul din diaspora. Dancila a precizat ca se va cere o sesiune extraordinara parlamentara.

Romanii vor avea si mai multe zile libere. Ce pregateste guvernul

Ministerul Muncii a pregatit un nou act legislativ care prevede extinderea concediilor de odihna pentru anumiti angajati. Noua hotarare prevede ca angajatii cu peste 10 ani de vechime in munca sa.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )