Libnet.ro
UNICEF

07:00

Danemarca are cel mai mic numar de liber profesionisti din UE

Hotnews Hotnews,
 Danemarca are cel mai mic numar de liber profesionisti din UE

Conform noilor date ale institutiei nationale de statistica Danmarks Statistik, Danemarca este codasa UE la capitolul liber profesionistilor, potrivit Rador. Cifrele arata ca doar 7,5% dintre danezi activi cu varste intre 18 si 64 de ani erau liber profesionisti in al patrulea trimestru al lui 2017 - ceea ce aseaza Danemarca pe ultimul loc, in urma Luxembourgului, Suediei si Germaniei. continuă pe Hotnews

Sucurile cu zahar, SUPRATAXATE. Romania are cel mai mare consum de racoritoare indulcite din Europa

Politicienii vor descurajarea consumului de sucuri cu zahar, pentru a preveni incidenta anumitor boli grave. Un proiect care prevede introducerea unei taxe suplimentare pentru bauturile cu un continut ridicat de.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat in 2018: dual SIM pentru prima oara

Ming-Chi Kuo a avut de multe ori dreptate in trecut cand vine vorba de noi terminale Apple. De aceasta data, a afirmat ca cel mai ieftin iPhone creat vreodata va fi lansat in 2018. Mai multi analisti specializati pe Apple au surse apropiate de compania americana pentru a fi mai buni cand vine vorba de [].

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

Telegraph: Putin s-a laudat n fata lui Trump ca Rusia are cele mai frumoase prostituate din lume

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, s-ar fi laudat in fata omologului sau american, Donald Trump, ca Rusia are cele mai frumoase prostituate, potrivit unei note redactate de fostul sef al FBI, James Comey. Dezvaluirea ar fi fost facuta chiar de Trump intr-una din discutiile pe care acesta a avut-o cu fostul sef al FBI, scrie The Telegraph.

A murit cel mai batran om din lume. Don Celino a cazut din pat si si-a rupt trei coaste

Cel mai batran om din lume, Celio Villanueva Jaramillo, a murit la varsta de 121 de ani. Se pare ca barbatul, cunoscut ca si Don Celino, a murit dupa ce a cazut din pat si si-a rupt trei coaste, una.

O prestigioasa revista a desemnat cel mai frumos om din lume

Cantareata americana Pink este cea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea People, pentru ca este un model de viata care imbina onestitatea si increderea, a anuntat.

Rochia Mea: cel mai sexy clip Ruby ever!

Dupa o pauza de cateva luni, Ruby revine cu cel mai fresh produs al acestui an: Rochia Mea! Un clip bogat si plin de senzualitate, Rochia mea aduce in acelasi loc dansatoare de cabaret, zeci de tinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept si mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea in regia lui SAN, dupa un concept si scenariu marca Ruby.

Pretul aluminiului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, din cauza sanctiunilor impuse de SUA grupului rus Rusal

Pretul aluminiului a atins luni, la Londra, cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani si jumatate, continuand cresterea record inregistrata saptamana trecuta.

Cum a ajuns un director de institutie publica cu salariul mai mic decat o secretara

Directorul Centrului Medico-Social Bacesti din judetul Vaslui a dat in judecata Consiliul Judetean, institutie in subordinea careia functioneaza, nemultumit ca nu i-a fost marit salariul protrivit modificarilor legislative din 2017. Ion Briscaru are un salariu brut de 4. 200 lei, mai putin si decat secretara de birou a sefului CJ, a cerei leafa este de aproape 6. 000 de lei.

Caru' cu vedete: Religia la care au trecut miliardarii lumii, inclusiv Ion Tiriac, cel mai bogat roman; Armand Assante, in Romania pentru rolul principal intr-un film romanesc; Andreea Marin a devenit regina reclamelor

Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, la 61 de ani Cascadorul Adrian Pavlovschi a murit, joi seara. In urma cu cateva saptamani, Adrian Pavlovschi a fost supus unei interventi. Meghan Markle, aparitie ireprosabila la bratul printului Harry Meghan Markle 36 de ani) are toate sansele sa devina un fashion icon! Frumoasa logodnica a printului Harry a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )