Libnet.ro
UNICEF

23:15

Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

B1 B1,
Si Danemarca isi inchide granitele pentru intrarea strainilor. Nu insa si pentru iesiri

Incepand cu sambata 14 martie), pana pe 13 aprilie 2020, Danemarca va inchide granitele pentru straini, doar cetatenii danezi putand intra in tara, a anuntat Ambasadei Danemarcei de la Bucuresti. continuă pe B1

Cehia isi inchide granitele pentru toate statele, incepand de luni, din cauza raspandirii coronavirusului

Premierul ceh Andrej Babis a anuntat vineri ca guvernul de la Praga a decis sa inchida granitele pentru cetatenii straini sau pentru cetatenii care vor sa plece in afara tarii, incepand de luni, in.

Ucraina isi inchide granitele din cauza coronavirusului

Ucraina - care a anuntat vineri primul deces din cauza noului coronavirus dintre cele doar trei cazuri de contaminare - isi inchide frontiera strainilor timp de cel putin doua saptamani, in lupta impotriva raspandiii bolii, relateaza AFP.

CORONAVIRUS |Polonia iNCHIDE GRANITELE pentru toti STRAINII

Incercand sa stopeze raspandirea coronavirusului, Polonia isi inchide frontierele calatorilor straini, a anuntat premierul Mateusz Morawiecki, citeaza Reuters. Mai mult, guvernul va impune o carantina.

Si Bundesliga isi inchide portile pentru spectatori

Mai multe echipe din primele doua ligi germane au adoptat masuri de inchidere a portilor la meciurile programate la finalul acestei saptamani.

Austria isi va inchide granita pentru persoanele sosite din Italia

Austria va refuza intrarea in tara a persoanelor care sosesc din Italia si va interzice evenimentele.

Coronavirus in lume Trump a declarat stare de urgenta 250 de oameni au murit in Italia in 24 de ore Regatul Unit amana cu un an alegerile locale

Noul coronavirus a ucis cel putin 5. 347 de oameni in toata lumea de la aparitia sa in luna decembrie, in China, potrivit bilantului stabilit de catre AFP pornind de la date oficiale, iar in acest moment este imposibil de determinat cand va fi atins varful pandemiei, spune Organizatia Mondiala a Sanatatii. Peste 140. 720 de cazuri de infectare au fost numarate in 124 de tari si teritorii. Criza generata de coronavirus continua cu noi masuri exceptionale luate de fiecare stat afectat de pandemie, in Bulgaria fiind declarata starea de urgenta. Cehia a decis sa isi inchida granitele incepand de luni, iar Spania se pregateste si ea sa declare stare de urgenta. 00: Vicepresedintele Mike Pence spune ca 46 de state din America au cazuri de coronavirus. 57: Uruguay anunta primele patru cazuri de coronavirus. Toate cele 4 cazuri sunt persoane care au ajuns in Uruguay din Milano21. 45: Trump a declarat stare de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus20:54 Polonia inchide granitele cu strainatatea 20:40 Regiunea Madrid a ordonat vineri inchiderea tuturor centrelor comerciale, cu exceptia magazinelor alimentare, a farmaciilor si a benzinariilor20. 23: Danemarca isi inchide temporar granitele de sambata pentru cetatenii straini20. Numarul total al cazurilor de coronavirus in Franta a ajuns la 3. 661, fata de 2. 876, cate erau joi. De asemenea bilantul deceselor a ajuns la 79, de la 61 joi. 20: Arabia Saudita a identificat 24 de noi cazuri, bilantul total ajungand la 86.

Romgaz va achizitiona consultanta juridica pentru intrarea in proiectul Neptun Deep

Romgaz SNG) va achizitiona servicii juridice de consultanta, asistenta sisau reprezentare externa a companiei pentru negocierea si dupa caz achizitia unei cote de participare de la ExxonMobil in perimetrul offshore XIX Neptun Deep, concesionat, in prezent, de Exxon si OMV Petrom SNP), conform votului de ieri a actionarilor, se arata intr-un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )