Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daniel Constantin, atac dur la seful ALDE: Exista un protocol semnat de mana dreapta a domnului Tariceanu. Stia de acest protocol?

B1 B1,
Daniel Constantin, atac dur la seful ALDE: Exista un protocol semnat de mana dreapta a domnului Tariceanu. Stia de acest protocol?

Deputatul Daniel Constantin, fondator al Pro Romania, alaturi de Victor Ponta, a lansat un atac la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, in plin scandal al protocoalelor dintre institutii. Constantin a. continuă pe B1

Victor Ponta, atac dur la Guvern: Exista oameni politici atat de mincinosi si demagogi care in mod constient isi bat joc de pensionari

Victor Ponta intervine dur in conflictul dintre Guvern si Klaus Iohannis! Fostul premier arata ca desi Iohannis a intarzia prea mult cu aprobarea rectificarii bugetarii, cei din Guvern si PSD sunt nisi.

Dancila, atac dur la Opozitie: Pe mainile cui sa lasam Romania? Pe mainile unui partid care face doar plangeri penale si circ in Parlament?

Prim-ministrul Viorica Dancila a lansat vineri, in timpul discursului sustinut la scoala de vara a PSD, un atac la partidele aflate in opozitie, intrebandu-si retoric colegii de partid pe mainile cui sa lase Romania. Pe mainile unui partid care nu stie decat sa faca plangeri penale? Pe mainile unui partid care face doar circ in Parlamentul Romaniei?, a completat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )