Libnet.ro
UNICEF

17:00

Daniel Constantin: Infrastructura de irigatii va fi reabilitata in totalitate in urmatorii ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Daniel Constantin: Infrastructura de irigatii va fi reabilitata in totalitate in urmatorii ani

Romania mai are nevoie pentru a reabilita integral infrastructura de irigatii de 370 de milioane de euro, bani care se regasesc in viitorul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR) pentru 2014-2020, a declarat joi ministrul Agriculturii, Daniel. continuă pe Wall-Street Ro

Kelemen Hunor: Daniel Constantin este viitorul, Dan Voiculescu este trecutul

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania, ca Daniel Constantin este viitorul PC, in timp ce Dan Voiculescu este trecutul. Cu Daniel Constantin.

Consilierul vicepremierului Daniel Constantin garanta blocarea anchetelor DNA la Restituirea Proprietatilor

Daniel Bran, fostul consilier al vicepremierului Daniel Constantin PC), se lauda ca poate bloca o ancheta a procurorilor DNA care investigau coruptia de la ANRP. Potrivit interceparilor, consilierul lui Daniel Constantin si-a asumat rolul de garant al operatiunii prin care dosarul lui Catalin Dumitru, fost vicepresedinte al agentiei, urma sa fie clasat.

Daniel Constantin: Impact minor al cresterii accizei la carburanti asupra industriei alimentare

Marirea accizei la benzina si motorina de la 1 aprilie 2014 nu va avea un impact semnificativ asupra industriei alimentare, sustine ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Subiectele Zilei: Consilierul vicepremierului Daniel Constantin garanta blocarea anchetelor DNA la Restituirea Proprietatilor; Romania, printre putinele state europene care au dezincriminat insulta si calomnia; Dispute pe Legea terenurilor agricole

Cine face softul de 1 milion de euro care va numara voturile la alegerile europarlamentare. Autoritatea Electorala Permanenta. Ce au adus 10 ani de apartenenta la NATO. Va fi pentru prima oara, dupa cel mai mare val de extindere, cel din 2004, cand NATO va trece.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )