Libnet.ro
UNICEF

15:45

Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, potrivit numaratorilor paralele

Antena3 Antena3,
Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, potrivit numaratorilor paralele

Potrivit Antena 3, co-presedintele USL, Daniel Constantin a obtinut peste 70% din voturile pentru Arges, in urma numaratorilor paralele. Daniel Constantin a declarat in aceasta seara ca victoria USL la alegeril. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, obtine peste 70 ...

Presedintele PNL Prahova, Mircea Rosca, a fost ales deputat cu peste 70% din voturile alegatorilor din Colegiul uninominal 1 - Valea Prahovei, pe fondul unei prezente la vot de peste 40%, in conditiile in care in colegiul in care a candidat zeci de sectii de votare nu au avut energie electrica. Citeste si: Cele 20 de zile decisive de dupa alegeri Mircea Rosca a declarat, duminica seara, corespondentului MEDIAFAX ca numaratoarea paralela si partiala .

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Candidatii USL castiga toate colegiile din Arges.

Candidatii Uniunii Social Liberale au castigat toate cele 13 colegii din judetul Arges - patru pentru Senat si noua pentru Camera Deputatilor, potrivit numaratorii paralele realizata de USL, liderul PC, Daniel Constantin, obtinand aproximativ 70 la suta din voturile electoratului, potrivit Mediafax. Potrivit estimarii USL Arges, realizata in urma numararii partiale a voturilor, USL a obtinut in judetul Arges in jur de 63 la suta din voturi, pe urmatoarele locuri clasandu-se ARD cu 14 la suta .

Daniel Constantin: Este cea mai importanta victorie din viata Romaniei de dupa 89

Victoria USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie este cea mai importanta victorie din viata politica a Romaniei de dupa 1989, a declarat duminica seara presedintele Partidului Conservator, Daniel.

70% din banii trimisi in Romania sunt destinati cheltuielilor curente

Interviu cu Gabriel Sorbo, Director Regional Western Union - Italia, Romania, Grecia, Bulgaria, Malta si Cipru Aproximativ 70% din totalul sumelor trimise acasa de catre romanii care lucreaza in strainatate sunt utilizati pentru achitarea cheltuielilor curente de catre cei care primesc acesti bani, potrivit lui Gabriel Sorbo, Director Regional pentru tara noastra, Italia, Grecia, Bulgaria, Malta si Cipru, in cadrul Western Union.

Prezenta masiva la referendumul pentru minerit din Alba: Peste 70% din electorat au votat pentru repornirea mineritului

Peste 72. 000 de alegatori, din peste 35 de orase si comune din judetul Alba, au fost chemati la referendumul pentru minerit. Oamenii au votat daca sunt de acord sau nu pentru repornirea mineritului in Apuseni dar.

Ponta: Peste doua treimi din gorjeni m-au votat/ Circul pleaca, Targu-Jiul ramane/ D. Diaconecu: Am 53,4%

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Targu Jiu ca le multumeste locuitorilor din judetul Gorj care au iesit in numar record la vot, iar peste doua treimi dintre ei i-au acordat votul pentru un nou mandat. Ma bucur ca de maine Targu-Jiul revine la normal. Circul pleaca, Targu-Jiul ramane, a declarat Ponta. Dan Diaconescu nu-si accepta insa infrangerea si spune ca el este adevaratul castigator cu 53,7% din voturi fata de Ponta care ar avea doar 39,7%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )