Libnet.ro
UNICEF

22:16

Daniel Morar: Dosarele referendumului vor scoate la lumina nume grele din politica romaneasca

Antena3 Antena3,
Daniel Morar: Dosarele referendumului vor scoate la lumina nume grele din politica romaneasca

Dosarele referendumului vor scoate la lumina nume grele din politica romaneasca, sustine procurorul-sef al DNA, Daniel Morar. Acesta a dat ca exemplu dosarul de la Cluj, despre care spune ca este inca intr-o. continuă pe Antena3

Daniel Morar: La referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti aflati in penitenciar, decedati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat duminica seara, intr-o emisiune la Realitatea TV, ca in dosarul Referendumului, in care secretarul general al PSD Liviu Dragnea este urmarit penal, ca procurorii au constatat ca la scrutinul din 29 iulie au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti aflati in inchisoare, decedati sau chiar persoane care nu exista.

Daniel Morar despre o eventuala candidatura ca procuror general: Nu am de gand sa particip la o farsa

Procurorul sef al DNA, Daniel Morar, a comentat, duminica seara, posibilitatea unei noi nominalizari pentru functia de procuror general al Romaniei, afirmand ca nu are de gand sa participe la o farsa.

Daniel Morar: La referendum au votat in localitatile de domiciliu militari aflati in Afganistan, detinuti si decedati

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, a declarat, duminica seara, ca procurorii au descoperit ca la referendumul din 29 iulie, au votat in localitatile de domiciliu militari.

Laura Codruta Kovesi, surprinsa vorbind despre dosarele referendumului si in timpul liber

Ancheta penala declansata in cazul referendumului din 29 iulie reprezinta principala preocupare a Procurorului General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi de care nu se poate desprinde nici in afara orelor de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )