Libnet.ro
UNICEF

11:45

Daniel Radcliffe ar putea fi din nou Harry Potter, intr-o piesa ecranizata de Warner Bros

România Liberă România Liberă,
Daniel Radcliffe ar putea fi din nou Harry Potter, intr-o piesa ecranizata de Warner Bros

Warner Bros. se afla in discutii cu J. Rowling pentru a achizitiona drepturile de ecranizare a piesei de teatru Copilul blestemat, in care ar putea juca, din nou, Daniel Radcliffe. continuă pe România Liberă

Unul dintre cei mai indragiti actori din seria Harry Potter se alatura echipei Game of Thrones

Unul dintre cei mai indragiti actori din seria Harry Potter, britanicul Jim Broadbent, premiat cu Oscar, va juca un rol important, in viitorul sezon al Game of Thrones, anunta nme. com Al.

Adevarul Live, ora 12:00: actorul Emil Hostina, de la Harry Potter la Attila Hunul, intr-un nou serial la History

Interviu Emil Hostina. Emil Hostina 40 de ani) vine la Adevarul Live, de la ora 12:00, pentru a detalia rolul lui Attila Hunul, supranumit si biciul lui Dumnezeu, din serialul Vremea Barbarilor, care urmeaza sa fie difuzat pe canalul History. Totodata, actorul vorbeste despre cariera lui, in care intra si un rol in celebra serie Harry Potter.

De la Harry Potter, la Game of Thrones. Starul va juca in sezonul sapte

De la Harry Potter, la Game of Thrones. Jim Broadbent va juca in sezonul sapte .

Alexandru Arsinel, pus din nou la incercare! Actorul a fost operat din nou, la coloana

Alexandru Arsinel a fost din nou incercat din punct de vedere al problemelor de sanatate, de data aceasta fiind operat la coloana, la un spital din Capitala, potrivit Libertatea. De la operatie,.

Parlamentul spaniol voteaza din nou impotriva premierului Mariano Rajoy

Parlamentul Spaniei a respins ieri o noua incercare a premierului Mariano Rajoy de a obtine un vot de incredere pentru formarea unui nou guvern. A treia runda de alegeri anticipate in decurs de un an devine astfel tot mai probabila, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Femeile in burkini s-au intors pe plaja! Musulmancele se bucura din nou de soare dupa ce interdictia privind aceasta vestimentatie a fost anulata (FOTO)

Dupa ce Consiliul de stat din Franta a invalidat decretul privind interzicerea burkiniului, femeile musulmance care poarta acest tip de vestimentatie au revenit pe plajele de pe Riviera Franceza. Jurnalistii de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )