Libnet.ro
UNICEF

01:05

Danilet: Curtea Constitutionala a decis din 2012 ca implementarea recomandarilor MCV este obligatorie

Hotnews Hotnews,
 Danilet: Curtea Constitutionala a decis din 2012 ca implementarea recomandarilor MCV este obligatorie

Recomandarile raportului MCV sunt obligatorii pentru Romania, potrivit unei decizii din 2012 a Curtii Constitutionale, spune judecatorul Cristi Danilet. inainte ca cineva sa spuna o prostie, reamintesc ca recomandarile MCV sunt obligatoriu de implementat in Romania, in virtutea normelor constitutionale, a scris Danilet pe Facebook. continuă pe Hotnews

Judecatorul Cristi Danilet: Curtea Constitutionala spune clar ca recomandarile MCV sunt obligatorii

Judecatorul Cristi Danilet arata, intr-un mesaj postat marti pe pagina sa de Facebook, dupa publicarea raportului MCV de catre Comisia Europeana, ca recomandarile acestui raport sunt obligatoriu de implementat in Romania, potrivit chiar deciziilor Curtii Constitutionale.

Curtea Constitutionala discuta sesizarea privind protocolul Parchet General-SRI

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu protocolul secret incheiat in 2016 intre Parchetul General si SRI

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand incheierea protocolului secret cu SRI din anul 2016. Partile au avut termen pana la 22 octombrie sa transmita Curtii punctele de vedere.

Dezbaterea sesizarii Camerei Deputatilor privind protocoalele Parchet-SRI, amnata de Curtea Constitutionala la solicitarea lui Florin Iordache

Dezbaterile asupra sesizarii Camerei Deputatilor privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii au fost amanate miercuri de Curtea Constitutionala, la solicitarea deputatului PSD Florin Iordache, au declarat pentru HotNews reprezentanti ai CCR. Noul termen a fost fixat pentru 28 noiembrie.

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea lui Florin Iordache privind protocoalele Parchet-SRI

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea Camerei Deputatilor privind un posibil conflict intre Ministerul Public si Parlament ca urmare a protocoalelor de colaborare incheiate intre Parchetul General si Serviciul Roman de Informatii in 2009 si 2016.

Iohannis contesta la Curtea Constitutionala legea prin care Avocatul Poporului primeste pensie speciala

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat, luni, Curtea Constitutionala, in privinta modificarilor aduse legii Avocatului Poporului, intre acestea fiind si instituirea pensiei speciale pentru seful institutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )