Libnet.ro
UNICEF

16:16

Danut a fost SALVAT! Copilul scos din put a fost externat (VIDEO)

B1 B1,
Danut a fost SALVAT! Copilul scos din put a fost externat (VIDEO)

Danut, copilul de 1 an si 8 luni care a stat peste 10 ore intr-un put din Teleorman, a fost salvat de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Baietelul a fost externat, miercuri, dupa ce cadrele. continuă pe B1

Danut a fost SALVAT! Copilul scos din put a fost externat

Danut, copilul de 1 an si 8 luni care a stat peste 10 ore intr-un put din Teleorman, a fost salvat de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu. Baietelul a fost externat, miercuri, dupa ce cadrele.

Copilul scos dintr-un put din Teleorman a fost externat. Starea lui este buna, mananca, rade, vorbeste si se joaca (medic)

Copilul de un an si opt luni scos din put a fost externat, miercuri, din Spitalul Grigore Alexandrescu, dupa ce medicii au stabilit ca starea acestuia este buna, iar acum poate sa manance, rade, vorbeste si se joaca, a declarat, pentru news. ro, purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Raluca Alexandru.

Copilul de doi ani, care a fost salvat dintr-un put, dupa mai bine de 11 ore, va fi externat

Copilul de doi ani, care a fost salvat dupa mai bine de 11 ore dintr-un put, va fi externat, miercuri, au declarat reprezentantii Spitalului Grigore Alexandrescu.

Copilul din Teleorman salvat din put va fi externat. Medic: Mananca, rade, se joaca, vorbeste

Copilul din Teleorman salvat din put va fi externat miercuri din Spitalul Grigore Alexandrescu, a declarat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Raluca Alexandru. Potrivit acesteia,.

Detalii impresionante despre copilul salvat din put si care a fost externat: Tatal lui a fost cel care l-a trezit din coma. Familia a primit o noua veste buna (VIDEO)

Danut, copilul salvat dintr-un put, a fost externat. Medicii spun ca starea sa este excelenta, mananca, rade si se joaca. in toata aceasta perioada, familia lui a trecut de la.

Copilul de doi ani care a fost salvat dintr-un put, dupa mai bine de 11 ore, a fost externat si a ajuns cu bine acasa. Mama lui a mai nascut o fetita

Copilul care cazuse in fantana in urma cu doua saptamani, in comuna Balta Sarata, fiind scos de pompieri dupa 11 ore, a ajuns cu bine acasa, dupa ce a fost externat de la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Culisele sedintei in care Misu Negritoiu a scapat de revocare: Groparul asigurarilor a fost salvat de fuga alesilor

Un scandal in plenul Parlamentului a provocat o lipsa de cvorum avand ca efect amanarea revocarii presedintelui ASF, Misu Negritoiu. in mod ciudat, din sala au plecat si o parte a parlamentarilor ALDE si PSD, care nu erau implicati in scandal.

Reactia doctorului Bacalbasa dupa ce a fost suspendat sase luni din PSD

Comitetul Executiv National al PSD a decis, miercuri, suspendarea din partid pe o perioada de sase luni a deputatului Nicolae Bacalbasa. Bacalbasa a declarat la Antena 3 ca nu a facut gesturi obscene.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )