Libnet.ro
UNICEF

00:06

Darius Valcov, la Sinteza zilei: Este vorba de un denunt. imi voi apara onoarea si corectitudinea

Antena3 Antena3,
Darius Valcov, la Sinteza zilei: Este vorba de un denunt. imi voi apara onoarea si corectitudinea

Ministrul demisionar de la Finante, Darius Valcov, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre modul in care a aflat ca este suspect intr-un dosar in care este acuzat de trafic de. continuă pe Antena3

Darius Valcov, la Sinteza Zilei: Sunt nevinovat. Demisia mea este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante

Ministrul Darius Valcov a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor pentru a nu afecta imaginea Guvernului si a Romaniei. Darius.

Primarul din Slatina, Minel Prina, RETINUT in dosarul de coruptie al ministrului Darius Valcov

Primarul municipiului Slatina, Minel Prina, a fost retinut sambata de procurorii DNA, pentru 24 de ore, in dosarul in care a fost pus sub acuzare si ministrul Finantelor, Darius Valcov. Minel Prina este.

Ministrul de Finante, Darius Valcov, adus cu mandat la DNA

Actualizare 19:23 Surse: Valcov, audiat pentru presupuse fapte comise ca primar de Slatina Ministrul Darius Valcov ar fi audiat pentru presupuse fapte comise in calitate de primar al municipiului Slatina, relateaza mass media, citand surse judiciare. ------ * Surse: Valcov este audiat in calitate de suspect ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Ministrul Darius Valcov, urmarit penal pentru trafic de influenta

Actualizare 21:51 Procurorii DNA l-au pus sub urmarire penala pe ministrul Finantelor, Darius Valcov, pentru ca, in calitate de primar de Slatina, ar fi facut trafic de influenta in favoarea unui afacerist local, conform unui comunicat remis redactiei. ------ Pe 27 august 2014, presedintele de atunci, Traian Basescu, a declarat ca exista o serie de fapte petrecute in mandatul de primar de Slatina al lui Darius Valcov, sesizate de diverse organe ale statului, despre care nu se stie cand si daca vor incepe. in acel moment, Valcov era nominalizat pentru functia de ministru delegat pentru Buget. Vorbind despre informarile pe care le-a primit despre Valcov de la institutii ale statului, Basescu a tinut sa precizeze ca nu este vorba despre faptul ca Darius Valcov ar fi urmarit penal.

Dragnea, despre Darius Valcov: imi pare foarte rau de ceea ce se intampla

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat, luni, regretul fata de situatia in care se afla fostul ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza Agerpres.

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, dus cu mandat la sediul DNA. Ofiterii l-au asteptat la iesirea din sediul B1 TV

Ministru Finantelor, Darius Valcov, a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie. El urmeaza sa fie audiat de procurori, care inca nu au precizat despre ce fapte ar fi vorba. Conform unor surse judiciare, Darius Valcov are calitatea de suspect intr-un dosar privind fapte din perioada in care a fost primar al municipiului Slatina.

INTERCEPTARI. Pulifricii ministrului Finantelor, Darius Valcov, carau banii cu masina la casele de schimb valutar. Mita totala: 2.000.000 euro

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, apare in referatul prin care procurorii DNA cer arestarea actualului primar al orasului Slatina, Minel Florin Prina si a unui administrator de firma. Arestarea este decisa de inalta Curte deoarece in dosar s-a inceput urmarirea penala si fata de ministrul Valcov. in referat apar, insa, multe interceptari care il indica drept autor principal pe actualul ministru al Finantelor, Darius Valcov, de la care administratorii unor firme de carton, denumiti de ministru pulifrici, primeau ordine sa scoata bani pe acte fictive, sa le schimbe la case de schimb valutar si apoi sa-i predea sumele. Mita totala care a ajuns la Valcov este de doua milioane de euro. Ministrul este urmarit penal pentru ca a savarsit faptele in calitate de primar, dar nu poate fi arestat fara avizul Parlamentului.

VIDEO Primarul orasului Slatina a fost retinut de DNA in dosarul in care este urmarit penal ministrul Darius Valcov

Primarul orasului Slatina, Ninel Florin Prina, a fost retinut de procurorii DNA in dosarul in care este urmarit penal Darius Valcov. Primarul din Slatina este acuzat de complicitate la trafic de influenta, arata un comunicat al DNA. Darius Valcov este urmarit penal pentru trafic de influenta in acelasi dosar, fiind suspectat ca ar fi primit spaga pentru a favoriza un om de afaceri. Conform materialului probator administrat in cauza, a rezultat ca Darius Valcov a primit intre 2010-2013, perioada in care ocupa functia de primar al municipiului Slatina, suma de aproximativ 2 milioane de euro.

Primarul din Slatina, retinut in cazul ministrului Darius Valcov

ACTUALIZARE 11:05 Procurorii DNA l-au retinut pentru 24 de ore pe Minel-Florin Prina, primar al municipiului Slatina, in dosarul in care este urmarit penal si actualul Ministru de Finante, Darius Valcov. Prina este acuzat de savarsirea infractiunii de complicitate la infractiunea de trafic de influenta. * Ministrul Darius Valcov ar fi facut trafic de influenta cand era primar de Slatina * Valcov ar fi primit 2 milioane euro ca sa ajute un afacerist la licitatii de apa-canal * Ponta: Valcov va avea in continuare un rol determinant privind proiectul Codului Fiscal.

Darius Valcov, la DNA: fostul primar este urmarit penal pentru trafic de influenta

Ministrul Finantelor, Darius Valcov, s-a prezentat, vineri seara, la sediul DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca este acuzat de trafic de influenta intr-un dosar de coruptie. Procurorii au inceput urmarirea penala fata de Darius Valcov pentru faptele savarsite in calitate de primar al orasului Slatina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )