Libnet.ro
UNICEF

06:30

Darius Valcov: O varianta pentru calcularea accizei este sa nu mai depinda de cursul euro, ci de leu

B1 B1,
Darius Valcov: O varianta pentru calcularea accizei este sa nu mai depinda de cursul euro, ci de leu

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat, sambata seara, la Suceava, ca nu a fost inca stabilit modul in care se va calcula acciza de anul viitor. El a precizat ca se ia in calcul si. continuă pe B1

Ministrul pentru Buget: O varianta pentru calcularea accizei este sa nu mai depinda de cursul euro, ci de leu

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat, sambata seara, la Suceava, ca nu a fost inca stabilit modul in care se va calcula acciza de anul viitor, dar ca se ia in calcul si varianta ca aceasta sa nu mai depinda de euro, ci de leu, informeaza Mediafax.

Utile: Berea sau vinul? Afla care bautura este mai sanatoasa; O substanta din broccoli, posibil tratament al autismului; Cum se prepara cel mai bun leac pentru tuse? Doctorii sustin ca este mai eficient decat orice medicament

Ce se intampla daca nu bem suficienta apa. Stim cu totii ca e bine sa bem cel putin opt pahare de apa pe zi. Dar daca nu consumam aceasta cantitate, ce se intampla. Constipatia, printre cauzele durerii de cap. Stiai ca durerile de cap pot fi provocate de constipatie sau hipertensiune arteriala? Afla mai multe lucruri despre cauzele.

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii. Dar de ce sexul puternic nu.

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii.

Veste grea pentru unul din cei mai puternici oameni ai lumii. Fiul sau se drogheaza

Unul dintre fiii vicepresedintelui american Joe Biden a fost exclus in acest an din corpul de rezerva al marinei, dupa ce a fost testat pozitiv pentru consum de droguri, a anuntat joi Wall Street Journal, citat de.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )