Libnet.ro
UNICEF

07:45

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

Antena3 Antena3,
Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii. Dar de ce sexul puternic nu. continuă pe Antena3

Motivele pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii

In Romania, speranta de viata a barbatilor este de 70 de ani, iar in cazul femeilor, de 74 de ani. Peste tot in lume situatia este similara: femeile traiesc mai mult decat barbatii.

Cum arata privatizarile in Europa: Romania are are de listat pe bursa mai mult decat Polonia si Grecia la un loc

Romania mai are de privatizat patru companii majore, actiunile controlate de stat in cadrul acestora valorand 3,8 miliarde euro. Suma este peste cea pe care Polonia, Grecia sau Cehia ar putea sa o incaseze din listarea pe bursa a companiilor importante.

Cum arata privatizarile in Europa: Romania are de listat pe bursa mai mult decat Polonia si Grecia la un loc

Romania mai are de privatizat patru companii majore, actiunile controlate de stat in cadrul acestora valorand 3,8 miliarde euro. Suma este peste cea pe care Polonia, Grecia sau Cehia ar putea sa o incaseze din listarea pe bursa a companiilor importante.

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea, mai calda decat in mod normal

Luni, vremea va fi in continuare mai calda decat in mod normal in aceasta perioada din an in aproape toata tara. Cerul va fi temporar noros in sud-est si mai mult senin in rest. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceata, mai ales in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Studiu: De ce traiesc bautorii de cafea mai mult

Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de Cercetare a Cancerului din Statele Unite ale Americii, adultii care beau cafea normala sau decofeinizata mor mai tarziu decat persoanele care nu au.

Samsung are tehnologia wireless care aduce viteze de cinci ori mai mari decat in prezent

Samsung a anuntat in premiera o tehnologie de Internet wireless care va permite transferul la viteze de aproape cinci ori mai mari decat cele atinse de tehnologia WiFi din prezent. Tehnologia wireless din prezent a Samsung este capabila de o viteza de aproximativ 100MB in cel mai bun caz. Tehnologia Samsung ajunge la 575MB pe secunda. Ca sa aveti o idee mai exacta in legatura cu noul WiFi, un fisier video de 1GB va putea fi transmis in aproximativ trei [].

Exxon Mobil va primi compensatii de 10 ori mai mici decat a cerut de la Venezuela

Venezuela trebuie sa plateasca 1,6 miliarde catre Exxon Mobil pentru exproprierea unor active ale companiei americane in 2007, suma fiind, insa, de zece ori mai mica decat cea solicitata de Exxon, relateaza The Wall Street Journal, potrivit Mediafax.

Fost vicepresedinte SUA: Un atac masiv, de amploare mai mare decat 11 septembrie, risca sa fie comis in SUA

Fostul vicepresedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciaza ca actuala perioada este mai periculoasa decat cea anterioara atentatelor comise pe 11 septembrie 2001. El a avertizat chiar ca exista riscul.

Robert Novak, Plaut: Mi-as dori ca factorii decizionali din companii sa aiba mai mult timp

Top managementul din companiile locale nu mai doreste sa se bazeze pentru analiza informatiilor aproape exclusiv pe directori financiari sau tehnici din companie, ci vor din ce in ce mai mult sa aiba acces, in timp real, pe mobil, la informatii.

CTP: Dezvaluirea lui Basescu, mai slaba decat sceneta lui Turcescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca dezvaluirea facuta de Traian Basescu, potrivit careia premierul Ponta a fost acoperit SIa in perioada cand era magistrat, este mai slaba decat sceneta lui Robert Turcescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )