Libnet.ro
UNICEF

08:45

Heather Watson a citit-o pe Simona Halep: ii stiu bine jocul!. Britanica e sfatuita sa o copieze mai bine pe romanca

Adevărul Adevărul,
Heather Watson a citit-o pe Simona Halep: ii stiu bine jocul!. Britanica e sfatuita sa o copieze mai bine pe romanca

Simona Halep joaca astazi cu Heather Watson, in optimile turneului de la Miami. Romanca a avut cuvinte de apreciere despre adversara ei. continuă pe Adevărul

Simona Halep: O cunosc bine pe Watson, voi incerca sa imi fac jocul

Simona Halep a atins faza optimilor de la WTA Miami dupa ce a trecut de Julia Goerges), acolo unde o va intalni pe Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA). O cunosc bine pe Watson, voi incerca sa imi fac jocul. Ma pregatesc normal, e bine ca avem o zi libera, a punctat Simona, locul 5 WTA, dupa victoria cu Goerges.

LIVE Simona Halep-Heather Watson in optimi la Miami (18:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep il sustine contra britanicei Heather Watson in optimi la Miami.

LIVE Simona Halep-Heather Watson in optimi la Miami (17:00)

Urmariti live text in aceasta pagina, luni dupa-amiaza cu incepere de la ora 17:00, meciul pe care Simona Halep il sustine contra britanicei Heather Watson in optimi la Miami.

WTA Miami: Simona Halep vs Heather Watson 6-3, 6-4/ Calificare in sferturi, urmeaza un meci cu Timea Bacsinszky (20 WTA)

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile turneului WTA de la Miami, dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-4, de Heather Watson locul 69 WTA). Cu toate ca nu a prins o zi fantastica, Simona a stiut cand si cum sa apese pe acceleratie, astfel incat britanica sa nu ii dea prea mari batai de cap. Partida a durat o ora si 29 de minute. Pentru un loc in semifinalele competitiei, Halep va lupta cu Timea Bacsinszky 20 WTA), sportiva din Elvetia invingand-o surprinzator pe Agnieszka Radwanska locul 2 WTA).

LIVETEXT Simona Halep - Heather Watson, in optimile turneului de la Miami

Simona Halep joaca de la ora 18. 00 impotriva lui Heather Watson, jucatoare din Marea Britanie clasata pe locul 69 in lume. Castigatoarea se califica in sferturile de finala de la Miami Open.

Simona Halep ajunge in sferturi la Miami Open. Adversara neasteptata in turul urmator

Jucatoarea Simona Halep continua seria de victorii la Miami Open si ajunge intre primele opt dupa o partida de o ora si jumatate cu Heather Watson din Marea Britanie, pe care a invins-o cu 6-3, 6-4. Invingatoarea acestui meci o intalneste in sferturi pe castigatoarea partidei Agnieszka Radwanska-Timea Bacsinszky.

WTA Miami: Simona Halep vs Julia Goerges 6-4, 6-1/ Halep, in optimi - Urmeaza duelul cu Heather Watson

Simona Halep 5 WTA) a avut nevoie de o ora si 34 de minute pentru a castiga partida cu Julia Goerges 66 WTA), din Germania, rezultat in urma caruia sportiva nascuta la Constanta s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami. Pentru un loc in sferturile competitiei, Simona va lupta cu Heather Watson Marea Britanie, locul 69 WTA).

FOTO. Simona Halep se califica in sferturile turneului de la Miami

Simona Halep va juca in optimile de finala ale turneului de la Miami impotriva ocupantei locului 69 WTA, Heather Watson, luni seara, de la ora 18:00.

VIDEO Simona Halep vs Julia Goerges: Cum a invins-o Simona pe jucatoare din Germania

Cu toate ca a fost condusa cu 3-0 in primul set, Simona Halep 5 WTA) a avut puterea sa revina si sa o invinga pe Julia Goerges 66 WTA) in doua seturi. In urma acestui succes, Simona s-a calificat in optimile turneului WTA de la Miami, competitie unde in 2015 a ajuns pana in semifinale a fost invinsa de Serena Williams). Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Goerges.

Simona Halep, victorie superba si calificare in sferturi la Miami

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA Premier de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 605 dolari,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )