Libnet.ro
UNICEF

00:07

Data afara dupa 18 ani. Una dintre cele mai indragite prezentatoare a stirilor din sport a fost concediata fara explicatii

Adevărul Adevărul,
Data afara dupa 18 ani. Una dintre cele mai indragite prezentatoare a stirilor din sport a fost concediata fara explicatii

Miscare neasteptata pe piata media, acolo unde una dintre cele mai indragite prezentatoare de stiri sportive a fost data afara. continuă pe Adevărul

O cunoscuta prezentatoare de stiri a fost data afara dupa 18 ani

O cunoscuta jurnalista a fost data afara de la pupitrul stirilor dupa aproape 20 de ani de munca. Celebra prezentatoare de la Sky Sports News, Natalie Sawyer, s-a despartit in aceasta saptamana de.

Vin vremuri grele: Una dintre cele mai mari banci din Romania anunta sfarsitul petrecerii

Banca Transilvania, a doua cea mai mare banca locala, a revizuit prognozele pentru principalii indicatori din sfera financiara - inflatie, rate de dobanda si cursul de schimb leu/euro, iar pe langa cresterea in.

Un tanar de 18 ani, spulberat de tren in Bucuresti

Un tanar de 18 ani, din Bistrita, si-a pierdut viata dupa ce a fost calcat de tren in Capitala. Nu se cunosc informatii cu privire la timpul trecut de cand a fost lovit de tren si pana cand a.

Tanara de 18 ani din Cluj, implicata intr-un accident grav in urma cu o luna, a murit la spital

O tanara de 18 ani, care a ajuns la spital in urma accidentului ingrozitor in care a fost implicata acum o luna, in judetul Cluj, a murit. in urma accidentului, doi soti au murit si sase persoane.

Farse celebre de 1 Aprilie. Una dintre ele a sugerat o relatie de dragoste Gorbaciov - Thatcher

In fiecare an, pe data de 1 aprilie, in toate tarile se serbeaza ziua pacalelii, iar acest moment a .

Pe placul celor mari si mici: cinci dintre cele mai bune destinatii de calatorit cu familia

Sa alegi o destinatie de vacanta care sa fie pe gustul mai multor generatii, descurcandu-te cu un buget redus, poate fi un lucru complicat. Indiferent de varsta copiilor tai, una dintre aceste destinatii pe care le-am selectat avand in vedere nevoile.

Angajari MASIVE intr-unul dintre cele mai importante MINISTERE

S-au marit salariile bugetarilor, iar acum se fac angajari intr-unul dintre cele mai importante ministere! Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat ca isi propune sa angajeze, anul acesta, personal.

Cele mai bune alternative pentru zaharul din cafea

Cafeaua este bautura cu caremajoritatea ne incepem ziua. Dar, in general, exista doua tipuri de oameni cand vine vorba de cafea; cei care o beau cu zahar, si cei care nu adauga zahar. Daca esti una dintre cele care pun trei linguri de zahar la o ceasca de cafea, ar trebui sa renunti. Iata ce alte alternative mai sanatoase ai:.

Cele mai mari 3 AVANTAJE ale recoltarii de celule stem

Vestea ca vei deveni in curand mamica este una dintre cele mai fericite pe care le vei primi intreaga viata. Chiar de la inceputul sarcinii sau pe parcurs, de indata ce reusesti sa iti intri tot mai mult.

UPDATE VIDEO Fasia Gaza, unele dintre cele mai sangeroase violente din ultimele decenii: 16 palestinieni au fost ucisi, peste 350 sunt raniti

Cel putin 16 palestinieni din Fasia Gaza au fost ucisi vineri de armata israeliana in cadrul tensiunilor de la granita dintre mii de manifestanti palestinieni si soldati evrei, care au degenerat in violente, printre cele mai sangeroase din ultimele decenii, scrie AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )