Libnet.ro
UNICEF

08:30

Date ingrijoratoare: peste 80.000 de copii au cel putin un parinte plecat in strainatate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Date ingrijoratoare: peste 80.000 de copii au cel putin un parinte plecat in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii. continuă pe Wall-Street Ro

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii si comunicate la solicitarea Mediafax.

Peste 81.000 de copii au cel putin un parinte plecat sa munceasca in strainatate.

Peste 81. 000 de copii aveau, la sfarsitul lunii septembrie a anului trecut, cel putin un parinte plecat la munca in strainatate, rezulta din datele centralizate de Directia pentru Protectia Copilului din Ministerul Muncii, informeaza Mediafax. La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, 59. 774 de familii aveau cel putin un membru care muncea in strainatate, iar in 16. 197 dintre acestea ambii parinti erau plecati din tara. In total, 81. 439 de copii erau afectati de fenomenul .

Sergio Marchionne ramane in fruntea Fiat cel putin trei ani

Sergio Marchionne va ramane la conducerea grupului auto italian Fiat SpA cel putin trei ani de acum incolo, timp in care va trebui sa supravegheze finalizarea urmatorului business plan al acestuia, anunta presedintele companiei, John Elkann.

Irak: Cel putin 8 morti intr-un atentat comis in centrul orasului Bagdad

Cel putin opt oameni au fost ucisi intr-un atentat cu masina-capcana comis duminica la Bagdad, potrivit AFP. Alte 10 persoane au fost ranite in atentat. Vehiculul-capcana a explodat intr-o statie de autobuz.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )