Libnet.ro
UNICEF

20:00

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2.000 miliarde euro, insemnand 95,1% din PIB

B1 B1,
Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2.000 miliarde euro, insemnand 95,1% din PIB

Datoria publica a Frantei a depasit pentru prima oara 2. 000 de miliarde de euro, insemnand 95,1% din PIB, relateaza AFP. Potrivit Institutului national de statistica, datoria publica a atins la sfarsitul. continuă pe B1

Franta. Partidul de extrema dreapta Frontul National a intrat pentru prima oara in Senat

Partidul Socialist din Franta de guvernamant a pierdut majoritatea in Senat. Potrivit rezultatelor preliminare ale alegerilor partiale in Camera Superioara a Parlamentului, care au avut loc pe 28 septembrie,.

FRANTA: Datoria publica, 95,1% din PIB. A depasit peste 2000 de miliarde euro

Institutului National de Statistica de la Paris a anuntat ca datoria publica a Frantei a ajuns, la sfarsitul celui de-al doilea trimestru din acest an, la peste 2. 000 miliarde de euro. in termeni procentuali, asta inseamnna ca datoria publica a atins 95,1% din PIB si este cu 1,1% mai maire fata de nivelul de la sfarsitul primului trimestru din 2014.

Daily Income. Datoria publica, adancita de maini lungi

Conform unui raport al Curtii de Conturi, intre 2010 si 2012, datoria publica guvernamentala interna a fost finantata apelandu-se exclusiv la imprumuturi din sectorul bancar privat, ducand la o.

Datoria publica a crescut cu 9 miliarde euro in doar trei ani

Politicile derulate de guvernele Romaniei din perioada 2010-2012 duc la indatorarea excesiva a generatiilor viitoare, se arata intr-un raport critic al Curtii de Conturi privind datoria publica in anii mentionati. Foamea de bani a statului a garantat bancilor afaceri sigure, cu profituri certe, se mai arata in raport.

Prima oara in Bucuresti - informatii utile pe care trebuie sa le stii despre viata in Capitala

Te-ai mutat in Bucuresti si esti putin dezorientat. Probabil ti-ar prinde bine cateva informatii utile despre ce inseamna sa locuiesti aici. Iata cateva detalii utile pentru tine.

Bill Clinton a devenit pentru prima oara bunic! Chelsea a nascut o fetita!

Bucurie mare si un adevarat motiv de sarbatoare in familia lui Bill Clinton! Fostul presedinte al Statelor Unite a devenit pentru prima oara bunic, fiica lui, Chelsea, dand vineri nastere unei fetite minunate pe nume Charlotte!.

Faze tari: Harta continentului ascuns sub gheata. Cercetatorii vad pentru prima data ce se afla acolo; Canibalul care si-a mancat iubita a renuntat la carne. Canibalul s-a pocait!; Stafie surprinsa de camerele de supraveghere ale politiei din New Mexico.

Cea mai scumpa papusa din lume. O papusa realizata de celebra firma germana Kammer Reinhardt a devenit cea mai scumpa din lume, dupa ce a fost vanduta la o licitatie de Casa Bonhams din Knightsbridge, Londra, pentru pretul. Mai nou, in Indonezia este ilegal sa trolezi online. Daca esti in cautare de libertate in Asia de Sud-Est, du-te in Indonezia. Guvernele din Malaezia, Cambodgia si Singapore n-au facut niciodata transferurile de putere la modul pasnic.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )