Libnet.ro
UNICEF

16:45

David Cameron: Daca rezultatul va fi strans, Marea Britanie nu va organiza un alt referendum pe tema apartenentei la UE

B1 B1,
David Cameron: Daca rezultatul va fi strans, Marea Britanie nu va organiza un alt referendum pe tema apartenentei la UE

Premierul britanic David Cameron a anuntat ca Marea Britanie nu va organiza alt referendum pe tema apartenentei la Uniunea Europeana daca rezultatul consultarii populare din 23 iunie va fi strans,. continuă pe B1

Marea Britanie NU va relua referendumul, chiar daca rezultatul va fi foarte strans

Marea Britanie nu va organiza un al doilea referendum cu privire la apartenenta sa la Uniunea Europeana daca rezultatul consultarii din 23 iunie va fi unul strans, a declarat marti prim-ministrul David Cameron.

David Cameron, cu ochii pe banii si proprietatile rusilor din Marea Britanie

Proprietatile imobiliare scumpe din Marea Britanie ce apartin elitelor politice si de afaceri din Rusia, dar si din fostele republici sovietice vor fi mai atent monitorizate, a anuntat premierul David Cameron.

Alegeri SUA. Ce spune Donald Trump despre o posibila relatie cu David Cameron

Donald Trump este suparat pe premierul britanic david Cameron si spune ca este putin probabil sa aiba o relatie buna acesta. Cameron a calificat propunerea sa de a interzice temporar intrarea musulmanilor in Statele Unite drept una care dezbina, prosteasca si gresita.

Donald Trump spune ca este putin probabil sa aiba o relatie buna cu premierul britanic David Cameron

Donad Trump a declarat ca incazul in care castiga alegerile prezidentiale din SUA este putin probabil sa se aiba o relatie buna cu David Cameron din cauza criticilor pe care i le-a adus premierul britanic, transmite Reuters.

O femeie din Marea Britanie, condamnata pe viata dupa ce si-a omorat cele doua fiice

O femeie din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare pe viata, dupa ce si-a injunghiat mortal cele doua fetite in varsta de 17 luni si 3 ani. Femeia pare ca suferea de depresie s.

Sute de persoane evacuate in Marea Britanie, dupa ce o bomba a fost gasita la un loc de joaca

Sute de oameni au fost evacuati dupa ce o bomba din cel De Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita ingropata sub un loc amenajat pentru joaca, intr-o scoala din orasul Bath, in Marea Britanie, scriu.

Brexitul, pe placul lui Trump: Miliardarul american a dat asigurari ca Marea Britanie va ramane un partener important (VIDEO)

Donald Trump sustine iesirea din Uniunea Europeana a Marii Britanie. Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, a dorit sa-i asigure pe britanici ca relatiile economice dintre cele doua tari nu vor.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )