Libnet.ro
UNICEF

11:00

O femeie din Marea Britanie, condamnata pe viata dupa ce si-a omorat cele doua fiice

B1 B1,
O femeie din Marea Britanie, condamnata pe viata dupa ce si-a omorat cele doua fiice

O femeie din Marea Britanie a fost condamnata la inchisoare pe viata, dupa ce si-a injunghiat mortal cele doua fetite in varsta de 17 luni si 3 ani. Femeia pare ca suferea de depresie s. continuă pe B1

David Cameron, cu ochii pe banii si proprietatile rusilor din Marea Britanie

Proprietatile imobiliare scumpe din Marea Britanie ce apartin elitelor politice si de afaceri din Rusia, dar si din fostele republici sovietice vor fi mai atent monitorizate, a anuntat premierul David Cameron.

Sute de persoane evacuate in Marea Britanie, dupa ce o bomba a fost gasita la un loc de joaca

Sute de oameni au fost evacuati dupa ce o bomba din cel De Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita ingropata sub un loc amenajat pentru joaca, intr-o scoala din orasul Bath, in Marea Britanie, scriu.

David Cameron: Daca rezultatul va fi strans, Marea Britanie nu va organiza un alt referendum pe tema apartenentei la UE

Premierul britanic David Cameron a anuntat ca Marea Britanie nu va organiza alt referendum pe tema apartenentei la Uniunea Europeana daca rezultatul consultarii populare din 23 iunie va fi strans,.

Marea Britanie NU va relua referendumul, chiar daca rezultatul va fi foarte strans

Marea Britanie nu va organiza un al doilea referendum cu privire la apartenenta sa la Uniunea Europeana daca rezultatul consultarii din 23 iunie va fi unul strans, a declarat marti prim-ministrul David Cameron.

O femeie din Brasov s-a maritat cu un pakistanez, insa statul roman vrea sa-i desparta. Exista suspiciuni ca barbatul s-a casatorit pentru a obtine cetatenie

O femeie din Brasov, in varsta de 39 de ani s-a indragostit de un pakistanez cu 13 ani mai tanar. Desi cei doi se iubesc, statul roman Oficiul pentru imigrari a stabilit in urma.

46 de migranti au fost salvati din Marea Egee si au ajuns la bordul unei nave romanesti

46 de migranti au fost salvati din Marea Egee si au ajuns la bordul unei nave romanesti, informeaza B1 TV. Politia de frontiera a prins un traficant de migranti care se ocupa de transportul acestora.

O femeie din Soroca a fost condamnata pentru omor

O femeie din raionul Soroca a fost condamnata la 9 ani de inchisoare pentru omor intentionat. Fiind in stare de ebrietate, ea a initiat un conflict ce a dus la moartea unei persoane.

Chiar si asa, tot e mai bine decat in Romania. in ce conditii teribile traieste un grup de imigranti romani in Marea Britanie (VIDEO)

De un deceniu, un grup de imigranti din sud-estul Europei, in special romani, isi traiesc viata in masinile abandonate dintr-o parcare din Londra, informeaza DailyMail. Acestia par a fi.

Brexitul, pe placul lui Trump: Miliardarul american a dat asigurari ca Marea Britanie va ramane un partener important (VIDEO)

Donald Trump sustine iesirea din Uniunea Europeana a Marii Britanie. Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, a dorit sa-i asigure pe britanici ca relatiile economice dintre cele doua tari nu vor.

Accident mortal in Mehedinti! Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care erau a fost lovita de un TIR

Trei persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier, care s-a produs marti dupa-amiaza, pe Dealul Starmina din judetul Mehedinti. Masina in care se aflau victimele a fost lovita.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )