Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deal cu aproape 20 milioane de actiuni Fondul Proprietatea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deal cu aproape 20 milioane de actiuni Fondul Proprietatea

Un tranzactie de tip deal cu 19,8 milioane actiuni Fondul Proprietatea a avut loc astazi pe platforma Bursei de Valori Bucuresti, ceea ce reprezinta aproximativ 0,14% din capitalul social al Fondului. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta a decis ca Fondul Proprietatea a fost abuzat de Ioana Sfiraiala

Tribunalul Bucuresti a considerat ca Fondul Proprietatea a fost abuzat de avocatul Ioana Sfiraiala, prin zecile de procese intentate, care au contestat calitatea de administrator FP a Franklin Templeton.

Primaria Capitalei va investi circa 20 de milioane de euro pentru a moderniza reteaua de canalizare a orasului

Primaria Capitalei va cheltui circa 20 milioane de euro pentru a moderniza reteaua de canalizare a orasului. Astfel, va fi construit un sistem de pompe si conducte pentru ca surplusul de apa din lacurile Tineretului, Titan si Carol sa nu se mai verse in reteaua de canalizare a orasului ci direct in raul Dambovita. Acest lucru va ajuta la reducerea inundatiilor si nu va mai fi epurata apa curata, provenita din izvoarele de ape dulci din aceste lacuri. Lucrarile vor fi gata in 18 luni si sunt executate de firmele Rotary Constructii si CALA SA, contractul fiind atribuit in baza unei licitatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )