Libnet.ro
UNICEF

13:15

DEBUT iN FORTA CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la Braga, in Liga Campionilor!

Adevărul Adevărul,
DEBUT iN FORTA CFR Cluj s-a impus cu 2-0 la Braga, in Liga Campionilor!

In prima etapa a grupei H a Ligii Campionilor, CFR Cluj a castigat cu 2-0, in deplasare, in fata lui Sporting Braga. continuă pe Adevărul

Liga Campionilor: Debut cu victorie pentru CFR Cluj. Campioana Romaniei a invins Sporting Braga cu scor 2-0

CFR Cluj a debutat cu victorie miercuri in sezonul 2012/2013 al Ligii Campionilor, dupa ce a castigat, cu scorul de 2-0, meciul cu formatia portugheza Sporting Braga, in grupa H a competitiei. Golurile.

CFR Cluj vrea un atacant de 14 milioane de euro

CFR Cluj vrea sa realizeze unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1. Agentul unui fost jucator de la Inter Milano anunta ca va negocia cu conducerea ardelenilor in urmatoarele zile.

Ion Craciunescu, angajat la CFR Cluj?

Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui, sugereaza ca Ion Craciunescu ar fi, incepand cu aceasta saptamana, angajatul clubului CFR Cluj.

LIVE Text Braga - CFR Cluj (21.45)/ Vezi cele doua echipe

CFR Cluj debuteaza in noul sezon de Champions League pe terenul portughezilor de la Sporting Braga. Vrem sa ne intoarcem cu un rezultat pozitiv, a precizat Ioan Andone. Partida dintre Braga si CFR va fi in direct pe Digisport 1 si Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21.

LIVE TEXT. Sporting Braga - CFR Cluj, de la 21.45. ...

CFR Cluj, campioana Romaniei, va debuta miercuri seara, de la ora 21:45, in noua editie a grupelor Ligii Campionilor. Clujenii se vor confrunta cu portughezii de la Sporting Braga iar meciul se va juca pe stadionul Estadio AXA. Meciul va fi transmis pe posturile de televiziune DigiSport1 si DolceSport1 si in format LIVE TEXT pe romanialibera. ro. Tehnicianul Ioan Andone a declarat, marti seara, ca spera ca echipa CFR Cluj sa inceapa cu dreptul acest sezon al Ligii Campionilor, afirmand .

Braga - CFR Cluj, azi LIVE de la 21:45. Echipele probabile

CFR Cluj va debuta in acest sezon al grupelor Ligii Campionilor pe terenul celor de la Braga, de la ora 21:45, intr-un meci transmis in direct de Onlinesport. ro.

SC Braga - CFR Cluj: Declaratiile antrenorilor

Iata cum au prefatat Jose Peseiro si Ioan Andone duelul dintre SC Braga si CFR Cluj, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro miercuri de la ora 21:45.

Cupa Romaniei: Steaua - Targu Mures, Vointa - Dinamo si ACS Berceni - CFR Cluj in 16-imile competitiei

Luni a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Municipal Targu Mures, Rapid cu Olimpia Satu Mare, CFR Cluj cu ACS Berceni, iar Dinamo cu Vointa Sibiu.

LIVE TEXT. Sporting Braga - CFR Cluj 0-0. Braga creste presiunea. ...

Minutul 17: Mossorio patrunde in careu, trimite in fata portii, dar Felgueiras are o interventie excelenta Minutul 16 - Kapetanos ia o actiune pe cont propriu, dar sutul sau de la 25 de metri trece putin pe linga poarta Minutul 13: Ismaily dribleaza iin fata lui Ivo Pinto si SougouMinutul 13: Custodio incearca sa surprinda cu un sut pe jos de la 20 de metri, dar Muresan blocheaza Minutul 11: Vinicius recentreaza cu capul o minge aruncata in careul CFR-ului, dar Alan nu reuseste sa .

Braga - CFR Cluj (21.45)/ Marile Sperante

Oficialii CFR-ului sunt optimisti inaintea duelului cu Sporting Braga, obiectivul campioanei Romaniei fiind un rezultat pozitiv. Va trebui sa suferim pentru victorie si sa jucam extrem de inteligent pe contraatac, a precizat Ioan Andone. Partida dintre Braga si CFR Champions League, Grupa H) va fi in direct pe DigiSport 1 si DolceSport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )