Libnet.ro
UNICEF

01:05

SC Braga - CFR Cluj: Declaratiile antrenorilor

Online Sport Online Sport,
SC Braga - CFR Cluj: Declaratiile antrenorilor

Iata cum au prefatat Jose Peseiro si Ioan Andone duelul dintre SC Braga si CFR Cluj, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro miercuri de la ora 21:45. continuă pe Online Sport

CFR Cluj vrea un atacant de 14 milioane de euro

CFR Cluj vrea sa realizeze unul dintre cele mai importante transferuri din Liga 1. Agentul unui fost jucator de la Inter Milano anunta ca va negocia cu conducerea ardelenilor in urmatoarele zile.

Ion Craciunescu, angajat la CFR Cluj?

Adrian Porumboiu, finantatorul echipei FC Vaslui, sugereaza ca Ion Craciunescu ar fi, incepand cu aceasta saptamana, angajatul clubului CFR Cluj.

CFR Cluj s-a impus pe Arena Nationala cu Dinamo

Dinamo a pierdut partida din etapa a opta cu CFR CLuj, meci disputat pe Arena Nationala din Bucuresti. Singurul gol al meciului a fost marcat de Rui Pedro in startul reprizei secunde. Dinamo a alergat dupa egalare, dar a ratat cel putin trei sanse clare de gol pe final.

Cupa Romaniei: Steaua - Targu Mures, Vointa - Dinamo si ACS Berceni - CFR Cluj in 16-imile competitiei

Luni a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Municipal Targu Mures, Rapid cu Olimpia Satu Mare, CFR Cluj cu ACS Berceni, iar Dinamo cu Vointa Sibiu.

Dinamo invinsa de CFR Cluj, scor 0-1, in Liga I

Formatia Dinamo Bucuresti a fost invinsa, vineri seara, cu scorul de 1-0 0-0), de echipa CFR Cluj, intr-un meci disputat pe Arena Nationala, in cadrul etapei a VIII-a a Ligii I. Rui Pedro a.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )