Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cupa Romaniei: Steaua - Targu Mures, Vointa - Dinamo si ACS Berceni - CFR Cluj in 16-imile competitiei

Hotnews Hotnews,
Cupa Romaniei: Steaua - Targu Mures, Vointa - Dinamo si ACS Berceni - CFR Cluj in 16-imile competitiei

Luni a avut loc la Casa Fotbalului tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Steaua se va duela cu Municipal Targu Mures, Rapid cu Olimpia Satu Mare, CFR Cluj cu ACS Berceni, iar Dinamo cu Vointa Sibiu. continuă pe Hotnews

CUPA ROMANIEI. S-au tras la sorti saisprezecimile! Vezi cu cine joaca Steaua, Dinamo, Rapid ...

Programul partidelor din 16-imile Cupei Romaniei-Timisoreana a fost stabilit, luni, in urma tragerii la sorti de la Casa Fotbalului, potrvit Mediafax. Steaua Bucuresti - FCM Targu Mures Liga II) Olimpia Satu Mare Liga II) - Rapid Bucuresti FC Vaslui - FC Botosani Liga II) ACS Berceni Liga III) - CFR Cluj Sportul Studentesc Liga II) - Otelul Galati Vointa Sibiu Liga II) - Dinamo Bucuresti CF Braila Liga II) - Viitorul Constanta Soimii Pancota Liga III) - Concordia Chiajna CS .

S-au tras la sorti meciurile din 16-imile de finala ale Cupei Romaniei. Steaua si FC Vaslui incep acasa. Dinamo, Rapid si CFR, in deplasare

Steaua si FC Vaslui vor debuta pe teren propriu in editia 2012/13 a Cupei Romaniei, in timp ce Dinamo, Rapid si CFR Cluj vor juca in deplasare. Luni a avut loc tragerea la sorti a meciurilor din 16-imile de.

GALERIE FOTO Spectacol hipic de exceptie la Targu-Mures! Finala Campionatului National de Atelaje pentru 2 si 4 Cai!

Muresenii au avut azi parte de un spectacol hipic pe cinste la la Depozitul de Armasari din Targu-Mures, situat in imediata apropiere a strazii Insulei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )