Libnet.ro
UNICEF

07:15

Debut in forta pentru Vocea Romaniei Junior: a depasit in audiente Vocea Romaniei senior

Adevărul Adevărul,
Debut in forta pentru Vocea Romaniei Junior: a depasit in audiente Vocea Romaniei senior

Vocea Romaniei Junior a inregistrat audiente mult mai bune decat veterana Vocea Romaniei, ajunsa la sezonul al saptelea, si duble fata de Antena 1. continuă pe Adevărul

Ce s-a intamplat in prima editie Vocea Romaniei Junior FOTO VIDEO

Primul episod din Vocea Romaniei Junior a adus pe scena copii dornici sa le demonstreze antrenorilor ca au ce trebuie pentru o cariera de succes in domeniul muzicii. Lacrimile au curs acolo unde antrenorii nu s-au intors, dar Andra, Marius Moga si Inna au inceput sa isi contureze echipele.

Stefan Banica Jr. in miniatura, pe scena de la Vocea Romaniei Junior. Membrii juriului au fost impresionati (VIDEO)

Prima editie din Vocea Romaniei Junior a reusit sa stranga cativa dintre cei mai talentati copii care au reusit sa impresioneze o tara intreaga cu talentul lor nemasurabil. Cu toate c.

Stefan Banica Jr. in miniatura, pe scena de la Vocea Romaniei Junior. Membrii juriului au fost impresionati de Ioan Ciurea (FOTO)

Prima editie din Vocea Romaniei Junior a reusit sa stranga cativa dintre cei mai talentati copii care au reusit sa impresioneze o tara intreaga cu talentul lor incontestabil. Cu toate.

Un fost castigator al show-ului Vocea Romaniei va canta in deschiderea concertului lui Joshua Radin

Joshua Radin, ale carui piese au fost folosite in seriale ca Stagiarii, Anatomia lui Grey si Dr. House, va concerta pentru prima data la Bucuresti pe 5 martie. Show-ul va fi deschis de un artisti romani si internationali.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )