Libnet.ro
UNICEF

16:45

Debut de gala pentru Radu Dragusin la Juventus

România Liberă România Liberă,
Debut de gala pentru Radu Dragusin la Juventus

Internationalul roman de tineret Radu Dragusin a debutat la prima echipa a lui Juventus in meciul de. continuă pe România Liberă

FOTO Radu Dragusin, debutul in Champions League la 18 ani si asemanarea cu Virgil Van Dijk

Pe 3 februarie va implini 19 ani, dar si-a facut deja debutul in Champions League si nu oriunde, in tricoul lui Juventus. Radu Dragusin a fost laudat de presa sportiva din Italia dupa evolutia din meciul cu Dinamo Kiev. Are 1. 91 metri si este asemanat cu Van Dijk de la Liverpool.

EXCLUSIV. Cum a ajuns pustiul Radu Dragusin la Juventus Torino. Ce oferta incredibila i-a facut FCSB

Radu Dragusin a debutat, aseara, la prima echipa a lui Juuventus Torino, la varsta de 18 ani! Si nu in orice competitie ci in Champions League. Andrea Pirlo i-a oferit 20 de minute in meciul castigat de Juve impotriva Kievului antrenat de Mircea Lucescu. Gazetta dello Sport a consemnat ca stoperul roman a avut o .

Champions League: Borussia Dortmund s-a calificat in optimi Radu Dragusin a debutat pentru Juventus (Rezultatele serii)

Borussia Dortmund s-a calificat in optimile Champions League, dupa ce a remizat acasa, scor 1-1, cu Lazio. Tot miercuri, Radu Dragusin a debutat pentru Juventus 3-0 vs Dinamo Kiev, echipa antrenata de Mircea Lucescu), Olivier Giroud Chelsea) a inscris de patru ori impotriva Sevillei, in timp ce PSG s-a impus pe terenul celor de la Manchester United 3-1).

Digisport: Radu Dragusin face furori in presa din Italia: Foarte puternic, un colos cu personalitate. Suma de transfer, gluma zilei

Radu Dragusin 18 ani) a debutat pentru echipa de seniori a lui Juventus in duelul cu Dinamo Kiev din grupele Champions League, meci castigat de campioana Italiei, scor 3-0.

Radu Dragusin are Italia la picioare: Povestea superba a pustiului care a debutat la Juventus

In Romania, cel mai mediatizat fotbalist e Ianis Hagi 22 de ani), deocamdata, rezerva la Rangers. Asta in timp ce s-a scris prea putin despre un jucator de doar 18 ani, care miercuri seara a facut istorie, devenind doar al doilea roman care evolueaza pentru Juventus Torino, dupa Adrian Mutu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )