Libnet.ro
UNICEF

01:06

Decizia in cazul Alinei Bica si Dorin Cocos, amanata pentru 29 iunie

Antena3 Antena3,
Decizia in cazul Alinei Bica si Dorin Cocos, amanata pentru 29 iunie

Sentinta in cazul lui Dorin Cocos si Alina Bica a fost amanata pentru 29 iunie. Pentru Alina Bica s-au cerut 10 ani cu executare, iar pentru Dorin Cocos s-a cerut o pedeapsa minima. Pentru fiul acestuia, Alin Co. continuă pe Antena3

Decizia in cazul Alinei Bica si Dorin Cosos, amanata pentru 29 iunie

Sentinta in cazul lui Dorin Cocos si Alina Bica a fost amanata pentru 29 iunie. Pentru Alina Bica s-au cerut 10 ani cu executare, iar pentru Dorin Cocos s-a cerut o pedeapsa minima. Pentru fiul acestuia, Alin Co.

Alina Bica si Dorin Cocos ar putea afla sentinta in dosarul ANRP

Alina Bica si Dorin Cocos ar putea afla sentintele in dosarul ANRP in care cei doi sunt acuzati de coruptie. DNA a cerut pedeapsa cu executare de 12 ani pentru Alina Bica si plata prejudiciului de 69 de.

Pronuntarea n dosarul n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos, amnata

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, transmite Agerpres.

CCJ ar putea pronunta sentinta n dosarul ANPR, n care sunt judecati Alina Bica si Dorin Cocos

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea pronunta, marti, sentinta in dosarul ANRP in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos si fiul acestuia, Alin Cocos, informeaza Agerpres.

iNALTA CURTE amana pentru 29 iunie pronuntarea in dosarul ANRP, in care sunt judecati BICA si COCOS

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat marti, pentru 29 iunie, pronuntarea sentintei in dosarul ANRP, in care sunt judecati fosta sefa a DIICOT Alina Bica, omul de afaceri Dorin Cocos.

Audieri BOMBA in dosarul in dosarul Alinei Bica si Adriean Videanu: Mai multi magistrati, chemati la iCCJ

Mai multi magistrati vor fi audiati, luni, la ICCJ, in dosarul in care sunt judecati Alina Bica si Adriean Videanu. Printre acestia si Mihai Udroiu, judecator, fost consilier al Alinei Bica, dar si doi.

nalta Curte: Avocatul Alinei Bica spune ca fosta sefa DIICOT a depus o plngere contra lui Kovesi pentru represiune nedreapta si cercetare abuziva

Alina Bica a formulat o plangere impotriva procurorului-sef DNA Laura Codruta Kovesi, in care o acuza de represiune nedreapta si cercetare abuziva in dosarul in care fosta sefa DIICOT e cercetata alaturi de omul de afaceri Horia Simu, a anuntat avocatul acesteia la instanta suprema, potrivit Mediafax.

Pronuntarea in dosarul Bombonica - amanata pentru 21 iunie

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au amanat, pentru a treia oara, pronuntarea in dosarul in care Liviu Dragnea este acuzat de abuz in serviciu. Dupa amanarile pentru 15 mai si 8 iunie, vineri, completul de trei judecatori al iCCJ a decis ca mai are nevoie de inca doua saptamani pentru a se pronunta. Si a stabilit ca solutionarea acestui dosar sa fie facuta in 21 iunie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )