Libnet.ro
UNICEF

16:15

Decizia USR care l-ar putea intoarce pe Nicusor Dan in partid

Antena3 Antena3,
Decizia USR care l-ar putea intoarce pe Nicusor Dan in partid

Purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a anuntat, sambata seara, ca liderii Uniunii Salvati Romania, convocati in Comitetul Politic National, au decis, dupa dezbateri. continuă pe Antena3

Consiliul Politic al USR decide azi daca Nicusor Dan se intoarce in partid

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste, sambata, pentru a decide modul in care partidul se va raporta fata de referendumul privind definirea familiei in Constitutie. Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, ar putea reveni sau nu in partid in functie de decizia Consiliului Politic.

Consiliul Politic al USR se reuneste sambata pentru a decide daca Nicusor Dan revine in partid, precum si pozitionarea fata de referendumul privind familia

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste sambata pentru a decide pozitionarea partidului fata de referendumul privind definirea familiei in Constitutie, scrie News. ro. Fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, ar putea reveni sau nu in partid in functie de decizia Consiliului Politic.

Zi importanta privind viitorul politic a lui Nicusor Dan: Comitetului politic al USR discuta demisia sa din partid

Sambata se va reuni Comitetul Politic al USR. Cel mai important subiect luat in discutie de membrii la varful partidului este demisia din partid a lui Nicusor Dan. Nicusor Dan si-a anuntat pe.

Consiliul Politic al USR se reuneste sambata pentru a decide daca Nicusor Dan revine in partid

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste, sambata, pentru a decide daca fostul presedinte al USR, Nicusor Dan, va reveni in partid. La aceasta intalnire se va.

Zi decisiva pentru Nicusor Dan. USR decide cum se va pozitiona in legatura cu definirea familiei in Constitutie

Consiliul Politic al Uniunii Salvati Romania se reuneste sambata pentru a decide modul in care partidul se va raporta fata de referendumul privind definirea familiei in Constitutie .

Cine este Viorica Dancila, femeia care ar putea prelua conducerea Guvernului Romaniei

Eurodeputata Viorica Dancila este numele vehiculat pe surse politice care ar putea sa-l inlocuiasca pe Sorin Grindeanu, in fruntea Guvernului. Viorica Dancila estemembra a PSD din 1996.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )