Libnet.ro
UNICEF

18:00

Decizie finala pentru ginerele lui Traian Basescu. Ce a hotarat iCCJ

Antena3 Antena3,
Decizie finala pentru ginerele lui Traian Basescu. Ce a hotarat iCCJ

Avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a fost achitat definitiv joi de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA. continuă pe Antena3

Decizie finala pentru ginerele lui Basescu. Ce a hotarat iCCJ

Avocatul Radu Pricop, ginerele fostului presedinte Traian Basescu, a fost achitat definitiv joi de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de DNA.

Traian Basescu spune ca pensionarii au fost pacaliti cu peste 3,8 miliarde de lei din cauza anularii indexarii la inceput de an/ Vezi ce calcule a facut fostul presedinte

Pensiile ar fi fost mai mari in 2018 si 2019 daca sistemul de indexare la 1 ianuarie ar fi fost mentinut, sustine fostul presedinte Traian Basescu, acum candidat la europarlamentare din partea PMP. Traian Basescu a prezentat pe Facebook o serie de calcule pentru a demonstra ca suma totala cu care pensionarii au fost pacaliti depaseste 3,8 miliarde de lei.

Traian Basescu: Frans Timmermans s-a repezit ca berbecul. Nu avea dreptul sa faca referire la modificarile Codului Penal (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu pune pe seama campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare declaratiile prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care a avertizat Guvernul PSD-ALDE sa nu.

Traian Basescu: Referendumul pe justitie e extrem de riscant, pentru ca PSD va boicota orice referendum legat de justitie

Traian Basescu este de parere ca organizarea unui referendum pe tema justitiei este un lucru riscant pentru ca social-democratii vor boicota un astfel de scrutin. De asemenea, fostul presedinte sustine ca.

TRAIAN BASESCU: Augustin Lazar trebuie sa demisioneze

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune la TVR, ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei.

Traian Basescu, atac la PSD: Din pacalirea pensionarilor la fondul de pensii s-a facut o economie de aproape 3 miliarde de lei (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat joi, in cadrul Stirilor B1 TV, ca pensiile ar fi fost mai mari in 2018 si 2019 daca sistemul de indexare la 1 ianuarie ar fi fost mentinut. De exemplu,.

Traian Basescu, avertisment cu privire la referendum: Daca ii da prin cap lui Dragnea sa spuna da, domnul presedinte, aveti pe 26 mai, dar alegerile sunt sambata, pe 25? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a explicat joi seara, in cadrul Stirilor B1 TV, cum ar fi anuntat convocarea unui referendum ca cel propus de Klaus Iohannis, daca ar fi fost sef al statului. in opinia.

Traian Basescu, despre referendum: E complicat si riscant. Va fi extraordinar de greu sa generezi o intrebare care sa produca emotie si sa stimuleze venirea la vot (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca va fi foarte greu sa fie formulata o intrebare care sa genereze emotie si sa ai faca pe romani sa se prezinte la urne la referendumul convocat de.

Traian Basescu: Toata propaganda cresterii pensiilor facuta de PSD este o mare minciuna

Fostul presedinte Traian Basescu scrie, intr-o postare pe Facebook, ca daca se mentinea sistemul cu indexare la 1 Ianuarie, pensiile ar fi fost ceva mai mari, si astfel Liviu Dragnea si cei de la PSD i-au.

Traian Basescu: Aducerea aurului acasa decredibilizeaza Romania. Este un demers populist. Aurul este mai sigur in Banca Angliei decat in tara noastra (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a subiliniat din nou, marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca repatrierea unei parti din rezervele de aur ale Romaniei ar fi o gr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )