Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce decizie a luat Google in cazul celor care nu isi platesc ratele telefoanelor la timp

B1 B1,
Ce decizie a luat Google in cazul celor care nu isi platesc ratele telefoanelor la timp

O aplicatie publicata de Google in Play Store are o solutie pentru vanzatorii care se confrunta cu probleme privind creditele neplatite la timp. Achizitionarea telefoanelor in rate cu ajutorul. continuă pe B1

Biden a trimis un e-mail tuturor celor care l-au votat

Presedintele ales Joe Biden a trimis un mesaj suporterilor prin e-mail prin care isi exprima uimirea si recunostinta pentru numarul mare de voturi si prin care cheama americanii sa se uneasca spre un viitor fara violente, potrivit CNN.

Vedeta din Romania care isi minte si verifica sotul: Mi se pare normal. Ce spune el?

O cunoscuta vedeta de la noi a vorbit despre secretul casniciei sale de durata, dar si despre cum si-a verificat sotul in acest timp. Cum s-a intamplat asta si de ce crede ca e mai bine sa o faca pe ascuns? O vedeta din Romania a recunoscut! Secretul casniciei: isi minte si verifica sotul Matilda .

Ludovic Orban da asigurari: Nu se inchid pietele. Se suspenda activitatea celor care sunt in spatii inchise pe o perioada de 30 de zile

Ludovic Orban, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire de la B1TV, a dat asigurari, inca o data ca nu se inchid pietele, ci doar isi suspenda activitatea pe o perioada de 30 de zile cele care.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )