Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a declarat Gigi Becali dupa ce a pierdut definitiv marca Steaua: isi cauta dreptatea in alta tara

Adevărul Adevărul,
Ce a declarat Gigi Becali dupa ce a pierdut definitiv marca Steaua: isi cauta dreptatea in alta tara

FCSB nu e Steaua. Asa s-ar putea rezuma sentinta data ieri de magistratii inaltii Curti de Casatie si Justitie. Gigi Becali nu va putea folosi nici pe mai departe marca Steaua. continuă pe Adevărul

Decizie ICCJ: Gigi Becali a pierdut definitiv marca Steaua

Magistratiiinaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ)au respins azi recursul intentat deGigi Becaliin privinta recuperarii marciiSteaua.

Prima reactie a lui Gigi Becali, dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua

Omul de afaceri Gigi Becali a oferit prima reactie dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua. Desi in urma cu o zi era sigur ca instanta ii va da dreptate, latifundiarul a parut vineri.

Gigi Becali a pierdut definitiv Steaua

Recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea marcii Steaua a fost respins DEFINITIV de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nr. 1628: Respinge ca inadmisibila exceptia lipsei.

Reactia lui Gigi Becali dupa ce a aflat ca Giovani Becali va fi eliberat

Este o veste buna pentru familie eliberarea lui Giovani, o decizie normala. Chiar trebuia sa vina mai repede acasa. Normal era ca si Victor sa vina acasa. Vineri are si el recurs. Nu cumva vreti sa facem no.

Veste trista pentru Gigi Becali. Ce s-a intamplat cu clubul patronat de latifundiar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv vineri ca echipa detinuta de Gigi Becali - Fotbal Club Steaua Bucuresti FCSB) - nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua si Steaua Bucuresti.

ICCJ a respins recursul FCSB - Numele si marca Steaua apartin definitiv CSA Steaua

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri recursul formulat de FCSB in ceea ce priveste folosirea numelui Steaua si marca Steaua, gruparea CSA Steaua a MAPN devenind astfel detinatoarea bunurilor.

Gigi Becali revine pe scena politica. Anuntul latifundiarului despre noul sau partid: Pana acum mi-a fost frica de BINOM (VIDEO)

Gigi Becali se intoarce pe scena politica. Latifundiarul a declarat, miercuri, pentru B1 TV ca in maximum un an de zile partidul sau va fi cunsocut in toata tara. Mie mi-a fost frica de binom inainte.

Armata e sigura: Vom castiga procesul de 37 de milioane

Oficialii Armatei sunt siguri ca vor mai repurta o victorie in lupta cu Gigi Becali, dupa ce au luat definitiv numele Stelei. Ei cred ca vor castiga si litigiul legat de folosirea abuziva a numelui.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )