Libnet.ro
UNICEF

23:30

Veste trista pentru Gigi Becali. Ce s-a intamplat cu clubul patronat de latifundiar

Antena3 Antena3,
Veste trista pentru Gigi Becali. Ce s-a intamplat cu clubul patronat de latifundiar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv vineri ca echipa detinuta de Gigi Becali - Fotbal Club Steaua Bucuresti FCSB) - nu mai are voie sa foloseasca numele Steaua si Steaua Bucuresti. continuă pe Antena3

VESTE TRISTA pentru fani: Ce se intampla cu relatia dintre STEFAN BANICA Jr. si LAVINIA PARVA

Dezvaluiri soc despre Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. par a indica o racire a relatiei. Cei doi au fost filmati de paparazzii in timp ce au iesit la un local din Capitala. La un moment dat, Lavinia Parva si.

Reactia lui Gigi Becali dupa ce a aflat ca Giovani Becali va fi eliberat

Este o veste buna pentru familie eliberarea lui Giovani, o decizie normala. Chiar trebuia sa vina mai repede acasa. Normal era ca si Victor sa vina acasa. Vineri are si el recurs. Nu cumva vreti sa facem no.

Gigi Becali a pierdut definitiv Steaua

Recursul intentat de Gigi Becali pentru recuperarea marcii Steaua a fost respins DEFINITIV de magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie. Decizia nr. 1628: Respinge ca inadmisibila exceptia lipsei.

Gigi Becali revine pe scena politica. Anuntul latifundiarului despre noul sau partid: Pana acum mi-a fost frica de BINOM (VIDEO)

Gigi Becali se intoarce pe scena politica. Latifundiarul a declarat, miercuri, pentru B1 TV ca in maximum un an de zile partidul sau va fi cunsocut in toata tara. Mie mi-a fost frica de binom inainte.

Prima reactie a lui Gigi Becali, dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua

Omul de afaceri Gigi Becali a oferit prima reactie dupa ce a pierdut definitiv dreptul de a folosi numele Steaua. Desi in urma cu o zi era sigur ca instanta ii va da dreptate, latifundiarul a parut vineri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,5212 seconds )